Filmul Djokovic pe scurt (fix ca-n filmele cu proşti)

Filmul Djokovic pe scurt (fix ca-n filmele cu proşti)

0 33

Djokovic e invitat la turneu, zice ăia că “băi şefu dacă ai făcut covid în decembrie ia şi tu adeverinţă şi vino-ncoa să facem şi noi turneu de tenis calumea”. Zis si făcut, ia Nole adeverinţa, ia viza de la ambasada Australiei (că deh, nu poţi fără viză), se urcă-n avion şi pune şi el pe Twitter, pe Instagram ca tot omu poză: “bă lume am plecat, ne vedem la turneu”.
Din subsolul internetului, din grote din caverne apar trolii internauţi cu comentariile că “aoleu vine ăsta nevaccinat, ne infectează pe toţi, aoleu, păi cum că dacă e vedetă el are voie şi noi stăm ca proştii la coadă la vaccin la testare, am stat încuiaţi în case aproape 2 ani, ia să stea şi el, ia să se vaccineze şi el, de ce doar noi?!???”
Ştiţi tipologia, genul de om cu “să moară şi capra vecinului” cu idei în cap că dacă eu sunt prost si chinuit să se chinuie şi alţii ca mine, etc.
Şi cum guvernul federal de la Canberra (ca orice guvern globalist care se respectă) se uită fix în gura ăstora conformisto-progresişti că ei sunt electoratul lor, ei bine guvernul se autosesizează: premierul Scott Morrison pune mâna pe telefon şi sună la vameşii de la aeroport: “bă, îl opriţi pe ăla acolo şi îl arestaţi că sigur n-are actele în regulă şi dăm noi un exemplu din marele Djokovic şi să vezi ce creştem în sondaje”.
Şi apoi cheamă jurnaliştii, face conferinţă de presă şi se mai şi laudă la televizor: “vedeţi bă că l-am arestat?”
Vedeţi că noi facem legea şi că nu contează mort-copt tot te vaccinezi?
Că vorba aia, prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul, şi-apoi mândru şi plin de el mai şi subliniază: REGULA E REGULĂ, BĂ! Nimeni nu scapă de ea.
Ulterior se află că alte 3 persoane au mai intrat deja în ţară cu aceeaşi scutire (boala făcută recent) şi ce face lăudărosul?
Ca să nu pice de papagal că “regula e regulă” îi alergă pe ăia cu arcanul îi prinde şi îi scoate în şuturi afară din ţară. Că regula e regulă şi legea e lege.
Djokovic apelează şi el la lege: merge la tribunal, judecătorul săracu vede situaţia şi-i dă câştig de cauză, cu menţiunea că guvernul federal a comis un abuz.
Un a… ce mă?!? A-BUZ! UN ABUZ!

Acum toată lumea comentează că o fi bine că o fi rău sau că treaba lor să fie la ei acolo.
Întrebarea mea e alta: ăia, personajele secundare din film, ăia trei săracii care au intrat pe neveu şi apoi i-a scos afară din ţară cu poliţia, ăia ce fac acuma?
Dacă s-a dovedit că în cazul lui Novak Djokovic a fost un abuz? Se întorc şi ei să facă plângere? Sau rămân şi f…ţi şi cu banii luaţi, că aşa-i în tenis? Pardon, în pandemie? Pardon… în noua ordine mondială???

Autor: Dragomir Daniel Tiberivs

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.