Filmele saptamanii 9-15 martie 2007

Filmele saptamanii 9-15 martie 2007

0 118

Cinema Modern


?


13 (Tzameti)


Vineri – Joi: 17.30; 20.00


Regia: Gela Babluani


In rolurile principale: George Babluani


Gen: Thriller


Sebastian este un emigrant de 20 de ani care duce o viata saracacioasa, de muncitor in constructii. Viata lui se complica in momentul in care urmeaza instructiunile dintr-o scrisoare care nu-i era adresata, intrand intr-un joc pe viata si pe moarte pentru o mare suma de bani.


?


Cinema Bulevard


?


Borat! – Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite (Borat! – Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan)


Vineri – Joi: 17.00; 19.30


Regia: Larry Charles


In rolurile principale: Sacha Baron Cohen


Gen: Comedie?????????????????????????????????


Sacha Baron Cohen, starul si autorul emisiunii „Da Ali G Show” aduce pentru prima data pe marile ecrane personajul sau din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleaca din Kazahstan in America pentru a realiza un documentar. Pe cand strabate aceste tinuturi, Borat intalneste persoane reale aflate in situatii reale. Comportamentul sau neasteptat provoaca celor din jurul sau reactii puternice, scotand la iveala prejudecatile si ipocriziile tipice culturii americane. In unele cazuri, subiectii interviurilor lui Borat adopta opiniile sale socante despre rasa si sex, fiind de acord cu el, in timp ce altii incearca sa-i predea o lectie de patriotism referitoare la valorile occidentale. Borat, o caricatura satirica a unui jurnalist kazah, inventata si portretizata de Sacha Baron Cohen, a devenit un fenomen in Anglia datorita serialului de comedie „Da Ali G Show”, in care umorul bizar si satira taioasa ca un brici referitoare la anti-semitism, misoginism si rasism, au reusit sa prinda viata datorita comportamentului si interviurilor sale stranii.


Umorul si aprecierile de care se bucura filmul se datoreaza echipei care a gindit si produs aceasta comedie: Sacha Baron Cohen, Larry Charles si Jay Roach Baron Cohen si Roach sunt si producatorii filmului, iar Charles este regizorul acestuia.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.