Filmele saptamanii 8 – 14 iunie la Go Multiplex

Filmele saptamanii 8 – 14 iunie la Go Multiplex

0 235

Gasca nebuna (Wild Hogs)


Orele: 17.30


Regia: Walt Becker


In rolurile principale: Martin Lawrence, John Travolta, Tim Allen


Gen: Comedie


John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence si William H. Macy o iau la goana pe motoclicleta in aceasta comedie de aventuri despre un grup de prieteni trecuti de prima tinerete care decid sa faca o excursie pe doua roti. Cum sunt mult mai obisnuiti cu canapeaua decat cu saua motoclicletei, nu-i de mirare ca excursia lor le va aduce chiar mai multa distractie decat s-ar fi asteptat, mai ales cand intalnesc un grup de bikeri fiorosi.


?


Piratii din Caraibe 3 (The Pirates of the Caribbean 3)


Orele: 18.00, 21.00


Regia: Gore Verbinski


In rolurile principale: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley


Gen: Actiune, Aventuri, Comedie


Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) si Capitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de cautari disperate, pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, singura lor speranta de a-i infrange pe Beckett, „Olandezul Zburator” si Armada sa. Dar unul dintre Lorzi lipseste–Capitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), fie cel mai bun, fie cel mai rau pirat al tuturor timpurilor, care a ramas prizonier in Lumea lui Davy Jones, in urma intalnirii lui cu monstruosul Kraken. Reuniti intr-o alianta tot mai subreda, eroii nostri, intre care Tia Dalma (NAOMIE HARRIS), Pintel (LEE ARENBERG) si Ragetti (MACKENZIE CROOK), trebuie sa ajunga mai intai in periculosul si exoticul Singapore, unde sa infrunte un pirat chinez, capitanul Sao Feng (CHOW YUN-FAT), pentru a pune mana pe anumite harti si pe un vas care ii va purta pana la capatul lumii, ca sa il salveze pe Jack.


?


Agentia secreta (The Good Shepherd)


Orele: 18.30, 21.30


Regia: Robert De Niro


In rolurile principale: Angelina Jolie, Robert De Niro, Matt Damon


Gen: Drama, Thriller


Pentru Edward Wilson (Matt Damon), singurul martor al sinuciderii tatalui sau, onoarea si discretia sunt valori de o importanta covarsitoare. Acestea sunt calitatile care conving CIA, agentie guvernamentala recent creata, sa-l recruteze. Influentat de paranoia provocata de Razboiul Rece in agentie, Wilson devine din ce in ce mai suspicios. Puterea lui creste, dar are din ce in ce mai putina incredere in cei ce-l inconjoara. Obsesia lui pentru munca il va costa mult, pentru ca-l izoleaza din ce in ce mai mult de cei apropiati si de propria lui persoana.


?


88 de minute (88 Minutes)


Orele: 21.45


Regia: Jon Avnet


In rolurile principale: Al Pacino


Gen: Drama, Thriller


Filmul este un thriller despre un profesor universitar care lucreaza part time ca psihiatru judiciar pentru FBI, si primeste o amenintare cu moartea in care i se spune ca mai are doar 88 de minute din viata. Incercand sa elimine posibilii suspecti, el incearca disperat sa comunice cu o studenta dificila, cu o fosta iubita si cu un criminal in serie condamnat la moarte.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.