Filmele saptamanii 7 – 13 martie 2008

Filmele saptamanii 7 – 13 martie 2008

0 79

Go multiplex


Orele: 16.30, 18.45, 21.00


Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street (Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street)


Regia: Tim Burton


In rolurile principale: Johnny Depp, Helena Bonham Carter


Gen: Crima, Film noir, Muzical, Thriller


Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett. Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.


?????????????????????????


Orele: 17.00, 19.00, 21.15


Legenda vie (I Am Legend)


Regia: Francis Lawrence


In rolurile principale: Will Smith


Gen: Actiune, Drama, Fantastic, SF, Thriller


In ciuda faptului ca Robert Neville (Will Smith) este un savant stralucit, nu poate sa stavileasca virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. In mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supravietuitor din ceea ce a mai ramas din orasul New York sau poate din intreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, incercand sa gaseasca alti supravietuitori care s-ar mai putea gasi in lume. El insa nu este singur. Victimele molimei, mutantii – cei infectati de virus – ii pandesc din umbra fiecare miscare…asteptand ca Neville sa faca o greseala fatala. Fiind probabil singura sansa de supravietuire a omenirii, Neville nu mai are decat o singura misiune: sa gaseasca o cale de a inversa efectele virusului folosindu-si propriul sau sange, care este imun. Din pacate el stie ca este in inferioritate… si ca nu mai are mult timp.


?


Orele: 17.30


Rambo IV (Rambo)


Regia: Sylvester Stallone


In rolurile principale: Sylvester Stallone, Julie Benz


Gen: Actiune, Drama, Thriller


De aproape 60 de ani, locuitorii din Burma, tarani, in majoritate fermieri, au luptat pentru supravietuire impotriva opresiunii militare burmane. Tortura, crima, viol, mutilare si executii in masa – toate au determinat un milion de oameni sa se refugieze in tabere si mai multe milioane sa se ascunda in paduri si in munti pentru a da o batalie zadarnica pentru supravietuire. Natiunile Unite au numit distrugerea sistematica a karenilor „un genocid lent, dar sigur”. Conflictul dintre luptatorii kareni si armata burmana este cunoscut in istorie ca un lung razboi civil.


?


Orele: 19.30, 21.30


Plan de joc (The Game Plan)


Regia: Andy Fickman


In rolurile principale: Dwayne „The Rock” Johnson, Kyra Sedgwick


Gen: Comedie, Familie, Sport


aceasta poveste amuzanta, dar si induiosatoare, „Rock” are sansa sa isi demonstreze o latura neasteptat de amuzanta, ca sa nu mai vorbim de cea „parinteasca”, pe care o combina insa cu scene de fotbal derulate in ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-ati astepta sa il vedeti transformandu-se intr-un tatic minunat. Totul incepe cand echipa profesionista de fotbal a lui Kingman, Rebels, din Boston, lupta sa obtina mult-asteptatul titlu in campionat. Fiind fundasul victorios al echipei, Joe traieste suprema fantezie a oricarui burlac: e un tip bestial, bogat si celebru, sufletul oricarei petreceri – de care are parte din belsug! Dar visul lui este brusc sortit pieirii cand o descopera pe Peyton (vedeta Disney Channel MADISON PETTIS), fiica de a carei existenta habar nu a avut, dar care isi face aparitia la usa lui.


?


Cinema Bulevard


?


Orele: 17.00, 19.30


Elizabeth: Epoca de aur (Elizabeth: The Golden Age)


Regia: Shekhar Kapur


In rolurile principale: Clive Owen, Cate Blanchett


Gen: Drama, Istoric


In 1585, regina Elizabeth deja incheiase aproape trei decenii de domnie, presarati cu sange si tradari inabusite. Contextul international nu este unul prielnic reginei: Philip II al Spaniei, sprijinit de Roma si de Inchizitie, incearca sa impuna un tratat protestantei eretice care sa readuca Anglia in sanul bisericii romano-catolice. Pregatindu-se pentru apararea regatului, Elizabeth incearca sa echilibreze vechile vasalitati regale cu pasiunea sa pentru Raleigh. Incapabila sa-si stapaneasca patima amoroasa, Elizabeth isi incurajeaza doamna de onoare, Bess, sa se imprietenesca cu Raleigh pentru a-l putea tine la curte, dar intre cei doi deja se instaleaza intimitatea.


?


Cinema Modern


?


Orele: 17.30, 20.00


Sub anestezie (Awake)


Regia: Joby Harold


In rolurile principale: Jessica Alba, Hayden Christensen


Gen: Drama, Thriller


Simptomele sunt chinuitoare: dureri ascutite in spate si in parti, care se transmit in abdomen si in vintre; urina cu sange si urinatul dificil; febra si frisoane; greturi si stari de voma. Pacientii spun ca se simt ca si cum ar fi fost injunghiati in spate cu un cutit.

In timp ce este tratat pentru aceste simptome – cauzate de un calcul renal – regizorului si scriitorului Joby Harold ii vine ideea thriller-ului despre durere si „constienta anestezica”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.