Filmele saptamanii 29 iunie – 5 iulie 2007

Filmele saptamanii 29 iunie – 5 iulie 2007

0 64

Go Multiplex


Orele: 17.00, 19.45, 22.00


Dincolo de trecut (D?jà vu)


Regia: Tony Scott


In rolurile principale: Denzel Washington


Gen: Actiune, Aventuri, SF, Thriller


Toti am experimentat pe pielea noastra nelinistitoarea senzatie de deja vu, acea razvratire a memoriei pe care o traiesti cand intalnesti un necunoscut si ai senzatia ca-l stii de-o viata sau cand recunosti un loc desi stii foarte bine ca n-ai fost niciodata acolo. Dar daca aceste senzatii sunt de fapt avertismente trimise din trecut sau indicii cu privire la viitor? Deja vu-ul este cel care il ghideaza pe agentul Doug Carlin in investigatia sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morti. Chemat sa recupereze toate dovezile posibile dupa ce un feribot din New Orleans explodeaza din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi ca ceea ce toti oamenii considera ca se petrece „numai in mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce intr-o cursa cu miza imensa: salvarea vietii a sute de oameni.


?


Orele: 17.30, 19.30, 21.30


Capcana viitorului (Next)


Regia: Lee Tamahori


In rolurile principale: Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel


Gen: Actiune, SF, Thriller


Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor. Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale. Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca „puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.


?


Orele: 19.00, 21.00


Testoasele Ninja: Reteaua (TMNT – Teenage Mutant Ninja Turtles)


Regia: Kevin Munroe


In rolurile principale: Sarah Michelle Gellar, Nolan North, James Arnold Taylor, Mikey Kelley


Gen: Actiune, Aventuri, Animatie


Dupa invingerea dusmanului lor, The Shredder, Testoasele s-au despartit. Incercand sa le reuneasca, maestrul Splinter e din ce in ce mai ingrijorat de multimea de monstri care incep sa apara in New York. Ei au o stransa legatura cu intunecatele intentii ale industriasului Max Winters, care vrea sa deschida un portal in timp. Numai superechipa de luptatori ninja, formata din Leonardo, Donatello, Michelangelo si Rafaello, alaturi de vechii lor aliati, April O’Neil si Casey Jones, ii poate sta in cale.


?


Cinema Bulevard


Orele: 17.00, 19.30


Despre super-eroi si… alte aiureli (Epic Movie)


Regia: Jason Friedberg, Aaron Seltzer


In rolurile principale: Adam Campbell, Kal Penn, Faune Chambers


Gen: Comedie, Fantastic


Povestea se centreaza pe patru orfani nu atat de tineri: unul crescut de un custode la Louvre (unde un asasin albinos sta ascuns); altul, un refugiat din luptele corp la corp „libre” mexicane; al treilea o victima recenta a unor serpi in avionul ei; si al patrulea un rezident „normal” al unei comunitati mutant „X”. Cvartetul nefericit viziteaza o fabrica de ciocolata, unde dau peste o garderoba fermecata care ii transporta in tinutul Gnarnia (cu un „G” silentios). Acolo intalnesc un capitan pirat flamboiant si studenti seriosi de magie – si isi unesc fortele cu, printre altii, un leu inteligent dar in calduri pentru a o invinge pe White Bitch din Gnarnia.


?


Cinema Modern


Orele: 17.30, 20.00


Ala micu’ (Little Man)


Regia: Keenen Ivory Wayans


In rolurile principale: Marlon Wayans, Shawn Wayans


Gen: Comedie


Regia: Keenen Ivory Wayans


In rolurile principale: Marlon Wayans, Shawn Wayans


Gen: Comedie


In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici. Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte. El si sotia lui iau „copilul” in casa in vreme ce partenerul hotului, Percy P. (Tracy Morgan) incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.