Filmele saptamanii 23 februarie – 1 martie

Filmele saptamanii 23 februarie – 1 martie

0 117

Go Multiplex


„Prestigiul”


Orele 16:30, 19:00, 21:30 – Sambata, duminica: 14:00, 16:30, 19:00, 21:30


Regia: Christopher Nolan


In rolurile principale: Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johansson, Michael Caine


Gen: Actiune, Drama, Fantastic


Renumitul regizor Christopher Nolan (Memento, Batman – Ĩnceputuri) vine cu un nou thriller plin de trucuri si iluzii. Ĩn aceasta involburata si misterioasa poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene, aprind scanteia unei rivalitati puternice care se va transforma intr-o batalie a trucurilor si o sete neincetata de a-si descoperi secretele unul altuia. Acesti doi oameni pun fata in fata indrazneala si dorinta, arta spectacolului si stiinta, ambitia si prietenia, cu rezultate periculoase, mortale si amagitoare.


Rivalitatea lor este adusa la viata de doi dintre cei mai completi actori de cinema: Hugh Jackman, castigator al premiului Tony, si Christian Bale, remarcat pentru performanta sa actoriceasca din filme precum Masinistul sau Batman – Inceputuri.


?


„Oase fragile”


Orele 18:30, 21:00 – Sambata, duminica: 16:00, 18:30, 21:00


Regia: Jaume Balaguero


In rolurile principale: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Gemma Jones, Elena Anaya


Gen: Horror, Thriller


Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol de serviciul public. Dar inchiderea ia mai mult decat se propusese; un accident de cale ferata a lasat spitalele locale fara paturi. Va lua cu cateva zile mai mult pentru a transfera toti copiii, caci sarcina nu e deloc usoara. Majoritatea personalului a plecat si instrumentarul este dezafectat. Amy, o tanara asistenta, e trimisa din Londra ca sa ajute. Dar curand descopera ceva ciudat acolo. Copiii sunt nervosi si speriati. De ceva intangibil, invizibil. Ceva ce nu ar fi trebuit sa existe. Ceva plin de durere si ura. Unii copii numesc acest ceva „fata mecanica”.


?


„Scandalos”


orele 17:30, 20:00- Sambata, duminica: 15:00, 17:30, 20:00


Regia: Douglas McGrath


In rolurile principale: Sandra Bullock, Toby Jones


Gen: Drama


Clubul de noapte El Morocco, New York City, 1959: Un barbat mititel de statura se plimba la bratul unei femei superbe. O haina de blana pana in pamant este data garderobierei. Se aprinde un chibrit, apoi o tigara. Curge bautura. Se serveste caviarul. Vocea unei cantarete rasuna sub lumina reflectoarelor.? Dupa o noapte petrecuta in oras, celebrul autor Truman Capote citeste un scurt articol ascuns in paginile ziarului The New York Times din 16 noiembrie 1959, cu titlul: „Fermier bogat, 3 membri ai familiei sale injunghiati”. Momentul schimbarii din viata lui Capote marcheaza inceputul unei calatorii fascinante ce a durat sase ani si care a culminat cu capodopera autorului, romanul nonfictional In Cold Blood/Cu sange rege.


?


Cinema Modern


„Fiecare se crede normal”


Orele 17:30, 20:00


Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris


In rolurile principale: Toni Collette, Greg Kinnear, Steve Carell


Gen: Comedie, Drama


Olive, in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California. Tatal, Richard, incearca disperat sa-si vanda programul „Calea spre succes in 9 pasi”. Mama, Sheryl (Toni Collette), incearca sa puna sub tacere problemele fratelui ei, specialist suicidar in opera lui Proust, de-abia iesit din spital dupa ce a fost concediat de amantul sau.


?


Cinema Bulevard


„O noapte la muzeu”


Orele 17:00, 19:30


Regia: Shawn Levy


In rolurile principale: Robin Williams, Ben Stiller


Gen: Actiune, Comedie, Familie


Visator si bun la inima, Larry Daley (Ben Stiller), desi nu prea il ajuta norocul, crede totusi ca e predestinat pentru ceva maret. Dar nici macar el nu si-a imaginat cat de „maret”, atunci cand accepta ceea ce pare sa fie munca de jos: paznic de noapte la un muzeu de stiinte naturale. In timpul rondului lui Larry, lucruri iesite din comun incep sa aiba loc. Maiasi, gladiatori romani si cowboy coboara din diorame ca sa dea viata bataliilor legendare. Incercand sa descopere focul, un om de neanderthal da foc propriei vitrine, Attila Hunul (Patrick Gallagher) distruge exponatele din jurul lui, iar un T Rex reaminteste tuturor ca e cel mai temut pradator. In mijlocul haosului, singura persoana catre care se poate indrepta Larry este figura de ceara a presedintelui Theodore Roosevelt (Robin Williams), care il ajuta pe eroul nostru sa stapaneasca nebunia, sa opreasca un complot meschin si sa salveze muzeul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.