Filmele saptamanii 16 – 22 martie 2007

Filmele saptamanii 16 – 22 martie 2007

0 194

Go Multiplex


Ticalosii


Sambata: 20:00


Duminica: 15:00, 17:00, 19:00, 21:00


Luni – Joi: 17:00, 19:00, 21:00


Regia: Serban Marinescu


In rolurile principale: Stefan Iordache, Horatiu Malaele, Monica Davidescu


Gen: Crima, Drama


Clasa politica aflata la putere urmareste prin intermediul Serviciilor Secrete atat pe membrii si finantatorii sai, cat si pe cei din opozitie. Primul Ministru si Presedentia ii inregistreaza cu ajutorul unor camere ascunse atat pe General, pe Senator cat si pe Magnat, in ipostaze cat mai compromitatoare.


Politica nu suporta devieri de comportament. Premierul nu este de acord cu jocul dublu al Magnatului, care finanteaza atat puterea cat si opozitia. De aici o multime de jocuri si mismasuri, care au loc atat in spatele usilor inchise cat si in vazul tutoror, fiind incluse in cunoscute emisiuni de televiziune.


?


Hartia va fi albastra


Vineri: 19:30, 21:30


Sambata – Duminica: 16:30, 19:30, 21:30


Luni – Joi: 19:30, 21:30


Regia: Radu Muntean


In rolurile principale: Paul Ipate, Adi Carauleanu


Gen: Actiune, Aventuri, Comedie, Drama


Bucuresti, 22 spre 23 decembrie 1989. Plutonul de interventie motorizat, condus de locotenentul Neagu primeste ordin de patrulare prin cartierele marginase. Statia radio a vehiculului functioneaza intermitent, iar mesajele care se transmit intre unitatile de blindate, emisia trunchiata a posturilor de radio si TV informeaza vag despre niste teroristi care ataca televiziunea nationala si arunca in confuzie membrii echipajului.


Costi, unul din cei doi soldati in termen ai plutonului, ajuns sa faca armata in Bucuresti datorita interventiilor tatalui sau, crede ca misiunea oricarui roman, dupa atitia ani de dictatura e sa lupte impotriva sustinatorilor lui Ceausescu, indiferent de ordinele superiorilor si o sustine cu aerul rasfatat si incapatinat al unui baiat de bani gata. Are pe aceasta tema o controversa cu locotenentul Neagu si, profitind de o altercatie dintre colegii lui si un grup de manifestanti, fuge sa lupte la Televiziune, in ciuda amenintarilor si rugamintilor locotenentului.


?


Regina Raului (River Queen)


Vineri: 18:00, 20:30


Sambata – Duminica: 15:30, 18:00, 20:30


Luni – Joi: 18:00, 20:30


Regia: Vincent Ward


In rolurile principale: Kiefer Sutherland, Samantha Morton


Gen: Drama, Istoric, Razboi


Noua Zeelanda, 1868. Sarah O’Brien a crescut printre soldatii dintr-o garnizoana de pe malul unui fluviu. Lasata insarcinata de un bastinas Maori, Sarah da nastere unui fiu, Boy. Cand bunicul Maori al baiatului i-l rapeste, Sarah porneste in cautarea fiului ei, fiind prinsa in conflictul dintre bastinasi si colonisti. Ea trebuie sa aleaga de care parte a baricadei prefera sa stea.


?


Cinema Bulevard


Aruncat la canal? (Flushed Away)


Vineri – Joi: 17:00 19:30


Regia: David Bowers, Sam Fell


In rolurile principale: Kate Winslet, Hugh Jackman


Gen: Animatie, Comedie, Familie


In aceastã nouã comedie actiunea are loc pe strãzile Londrei. Roddy St. James (Hugh Jackman) este un soricel rãsfãtat care crede cã poate sã facã tot ce vrea el. Dar atunci cand un sobolan de canalizare pe nume Sid (Shane Richie) – definitia “vietii de jos” – apare scuipand dintr-o chiuvetã si decide cã e randul lui sã se bucure de lux, Roddy plãnuieste sã scape de parazit atrãgandu-l in toaleta si scufundandu- l in valtoarea acesteia. Planul lui Roddy esueazã cand din gresealã el este cel luat de apã si dus in lumea agitatã de dedesubt. In subteran, Roddy descoperã o adevaratã metropolã, unde o intalneste pe Rita (Kate Winslet), care cunoaste foarte bine strãzile si care se aflã intr-o misiune proprie. Cum Roddy vrea sã se intoarcã acasã, atat el cat si Rita trebuie sã scape din ghearele groaznicului Toad (Ian McKellen), care dispretuieste toate rozãtoarele si care si-a trimis nefericitii sobolani de incredere, Spike (Andy Serkis) si Whitney (Bill Nighy), cat si pe verisorul lui, Le Frog (Jean Reno), sã se asigure cã Roddy si Rita vor „ingheta” …in adevãratul sens al cuvantului.


?


Cinema Modern


Ei ataca? – Ils (Them)


Vineri – Joi: 17:30, 20:00


Regia: David Moreau, Xavier Palud


In rolurile principale: Olivia Bonamy


Gen: Horror, Mister, Thriller


Lucas si Clementine, un cuplu de tineri francezi cam de vreo treizeci de ani, stabiliti in Romania, locuiesc de putin timp intr-o casa izolata, la marginea Bucurestiului. Ea, profesoara de franceza, si el, romancier, duc o viata fericita si linistita. Totusi, intr-o seara, in casa lor totul se va schimba radical. Afara ploua cu galeata. Telefonul suna dar la capatul firului nu se aud decat voci indepartate si cuvinte de neinteles… E clar, cei doi nu mai sunt singuri. Si incepe cosmarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.