Filmele saptamanii 10 – 16 august 2007

Filmele saptamanii 10 – 16 august 2007

0 61

Cinema Bulevard


?


Orele: 17.00, 19.30


Transformers – Razboiul lor in lumea noastra


Regia: Michael Bay


In rolurile principale: Jon Voight


Gen: Actiune, Aventuri, SF


Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: „victoria cere sacrificii”. DreamWorks Pictures si Paramount Pictures prezinta in asociere cu Hasbro un film regizat de Michael Bay avand in rolurile principale pe Shia LaBoeuf, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Megan Fox si cu participarea lui John Turturo si a lui John Voight.


?


Cinema Modern


?


Orele: 17.30, 20.00


Diamantul sangeriu (Blood Diamond)


Regia: Edward Zwick


In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly


Gen: Actiune, Drama, Thriller


In contextul razboiului civil care a aruncat Sierra Leone in haos in anii ’90, Blood Diamond/Diamantul sangeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, si a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amandoi sunt africani, dar trecutul lor este cat se poate diferit. Destinul ii arunca pe acelasi drum in momentul in care pornesc amandoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatra pretioasa in stare sa-ti transforme viata… sau sa-i puna capat.


Solomon, care a fost luat din familia sa si obligat sa lucreze in minele de diamante, gaseste o extraordinara piatra pretioasa, pe care o ascunde asumandu-si un risc imens. El stie ca, daca va fi prins, va fi ucis instantaneu. Dar el mai stie ca diamantul ii va oferi mijloacele pentru a-si salva sotia si fetitele de la o viata de refugiat, iar pe fiul sau, Dia, de la o soarta si mai rea, aceea de copil soldat.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.