Filme germane de animatie la Muzeul de Arta

Filme germane de animatie la Muzeul de Arta

0 59

Centrul Cultural German si Muzeul de Arta Brasov va invita la vernisajul expozitiei “Animated Films from Germany” – 15 filme, 15 povesti, 15 stiluri personale. Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 2 iulie 2008, ora 14, la Muzeul de Arta Brasov. Expozitia este prezentata de Institutul pentru Relatii Externe Stuttgart, avandu-l ca invitat special pe dl. Jochen Ehmann (Germania)
Lumea filmului, in care veti avea ocazia sa patrundeti, este pur si simplu fascinanta. Un loc important in acest spatiu il ocupa filmul de animatie. Autorii ne prezinta o poveste prin intermediul imaginii, miscarii, limbajului, sunetului si muzicii. In acest plan imaginea este prioritara, iar toate celelalte elemente o urmeaza. Artistii creaza cu migala aceste imagini, folosindu-se de desen, pictura, papusi, instalatii. Imaginile create pentru a da sens filmului sunt in sine valoroase, constituind adevarate opere de arta.
Artisti germani premiati ne vor incanta cu creatiile lor, permitandu-ne sa intelegem aspecte importante din fascinantul univers al filmului de animatie.
Expozitia este deschisa in perioada 2 – 27 iulie 2008, de marti pana duminica, orele 10 – 18.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.