Filme cu subiecte romanesti pe Discovery Channel

Filme cu subiecte romanesti pe Discovery Channel

0 65

Ada Roseti, Channel Manager al Discovery Networks in Romania, a anuntat ca Discovery va produce programe de scurta durata cu subiecte din tara noastra si care vor fi realizate de case de productie locale, initiativa in acest sens fiind demarata deja.
„La nivelul localizarii efective vom incepe prin a produce niste viniete locale, programe de scurta durata, cu subiecte de interes local, care sa fie tratate insa intr-o manier? de tip Discovery si care sa fie la un standard de calitate comparabil cu ale celorlalte programe. Aceste viniete vor fi difuzate intre programele mari Discovery, intr-o structura pe care o vom comunica, si vor fi modul nostru de a incepe sa aducem si Romania in Discovery nu doar Discovery in Romania”, a declarat Ada Roseti.
Ea a explicat ca programele vor avea o durata de maximum 5 minute si vor fi difuzate in calup.
Referitor la noua grila de programe a postului Discovery, postul pare ca a inteles interesul barbatilor pentru un stil de viata mai ”diferit”, astfel ca, luni seara, de la 22.00, postul va difuza doua emisiuni dedicate iubitorilor de fotbal. „Avand in vedere ca e un an cu foarte mult sport, luni seara, cand nu sunt programate meciuri de fotbal, avem un grupaj de dou? programe foarte puternice, dedicate publicului masculin – „Stiluri de lupta”, de la ora 22.00, si „Huliganii fotbalului”, de la 23.00″, a spus Ada Roseti.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.