FILM: LUPII SI ZEII

FILM: LUPII SI ZEII

0 130

?


Studioul “Moldova-Film” a inceput la 1 octombrie curent, turnarea filmului artistic de lung metraj “Lupii si Zeii” in regia lui Alexandu Vasilache.Primele filmari au inceput in localitatea Molovata. Potrivit studioului “Moldova-Film”, filmarile vor dura circa doua luni si se vor desfasura in localitatile Nistru – Molovata, Nistru – Criuleni, Gordinesti, Plaiul Fagului, Lacul Plaiul Fagului. Directorul general al studioului „Moldova-Film” , Ion Siman, a declarat anterior pentru reporter.md ca la filmari vor participa 20 de actori, dintre care cinci vor juca in roluri principale. Numele actorilor nu au fost facute publice deocamdata. Nici bugetul filmului nu este facut public. In acest sens, Siman a precizat ca acesta este unul destul de modest pentru o productie de lung metraj si ca Moldova-Film va ecomonisi aproximativ 1mln de lei datorita faptului, ca acesta dispune de o mare parte din necesarul pentru filmari.
„Lupii si zeii” este un film istoric despre luptele tragice ale tracilor cu barbarii. Dupa melodrama „Jana”, filmata in 2004, “Lupii si zeii” va fi a doua pelicula cinematografica de lung metraj realizata de “Moldova-Film” in ultimii 15 ani.


Totodata Siman a specificat ca studioul intentioneaza sa filmeze in fiecare an cate un film artistic de lung metraj pe pelicula cinematografica.


?


Romanian Global News??


Chisinau, Basarabia

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.