Fii un inger de Craciun!

Fii un inger de Craciun!

0 69

Este invitatia lansata de Clubul Rotary si cafenele Ritmo din oras care ii invita pe brasoveni sa deguste produse specifice anotimpului rece, dar cu arome de sarbatoare: scortisoara, turta dulce, zahar ars si mar. Cu 15 % din banii obtinuti din vanzarea produselor din meniu, Clubul Rotary va oferi un Craciun memorabil copiilor internati in perioada sarbatorilor la Spitalul de Copii Brasov.
In fiecare an, in perioada Craciunului, zeci de copii sunt nevoiti sa-si petreaca cea mai frumoasa sarbatoare din an nu alaturi de familie, langa brad si cadouri ci in spital. La acesti micuti s-au gandit membrii clubului Rotary si proprietarii cafenelelor Ritmo din Brasov, care au demarat campania: „Be an Angel This Cristmas”. Pana pe 23 decembrie, in cafenelele Rimto este disponibil un meniu cu produse sfecifice de Craciun. 15 la suta din vanzarea fiecarui produs din acest meniu vor fi utilizati pentru sustinerea acestei cauze caritabile.
Companiile sunt invitate sa devina parteneri in acest proiect si sa contribuie cu bani si produse. Donatiile vor fi directionate catre Rotary Club Brasov care le va utiliza pentru a cumpara cadouri si brazi de Craciun pentru copiii internati la Spitalul de Copii Brasov. Organizatorii campaniei vor distribui micutilor internati cadourile de Craciun Vineri, 24 decembrie,.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.