FIFA ameninta FRF cu excluderea din competiile internationale

FIFA ameninta FRF cu excluderea din competiile internationale

0 197

Federatia Romana de Fotbal (FRF) este somata de forul fotbalului mondial (FIFA), sa sanctioneze gruparea de prima liga FCU Politehnica Timisoara & Invest SA, conform deciziei TAS in cazul palmaresului, in caz contrar forul roman urmand sa faca obiectul unei proceduri disciplinare, sanctiunile putand ajunge pana la excluderea din competitiile organizate de FIFA.

Intr-un fax remis, miercuri, de catre FIFA secretarului general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Adalbert Kassai, se mentioneaza ca, in urma analizarii unei plangeri venite din partea SC FC Politehnica Timisoara SA, patronata de Claudio Zambon, forul international a ajuns la concluzia ca decizia TAS in cazul palmaresului gruparii de fotbal Poli Timisoara nu a fost aplicata corect de catre FRF. „Decizia TAS trebuia in mod evident sa fie aplicata clubului care evolueaza in prima liga din Romania, FCU Politehnica Timisoara & Invest SA. In consecinta, solicitam Federatiei Romane de Fotbal sa aplice corect decizia TAS, in toate punctele sale”, se arata in comunicatul FIFA.

De partea cealalta Marian Iancu patronul gruparii FC Politehnica Timioara a anuntat joi seara, ca va schimba in cele din urma numele echipei, dar ca va da in judecata Federatia Romana de Fotbal, care in opinia lui Iancu, este singura vinovata in aceasta privinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.