Fiecare cu „grecul” său…

Fiecare cu „grecul” său…

0 240

Anul 2018 a început cu o veste explozivă în lumea din showbiz! Acum, dupa un an de penitența amoroasă, s-a mai linistit, „treaba” a mai scăzut…
Cunoscuta realizatoare TV Dana Grecu – ce „guriță” ofensiva si mai ales „acida” avea doamna asta care „crapa fusta pe curu-i de indignare si moralitate”!
Hop hop, pe neasteptate şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, mărturisind candid că se numeşte Dana Chera. Cica fostu’ soțu’, Bogdan Grecu, avea deja o nouă „partner”, despre care a mărturisit public că este „fata din vis”; sau din pisss! … . Iubita lui cea noua se numea Ioana Toma – ca pe o cunoscuta utecista dintr-un film ”adevarat” scris si regizat de cunoscutul  Theo Carabulea, deşi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat… gresit (într-o poză cu partenera sa), căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc, scrie cancan.ro. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe si ea despărţirea de Bogdan Grecu.
„Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet.
Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei  şi Ioana Toma durează …pe blat de câţiva ani, până au fost prinsi in fapt!

– Anul 2019 a inceput cu alta veste…mai pe fiss: „când visurile noastre devin realitate după atâţia ani! A meritat aşteptarea!”, e comentariul lăsat de Ioana Toma pe pagina ei de Facebook.. Zi … zau sa te creada Samadau!  Ca prietenii celor doi (fiecare cu „simpatia „sa!) cica  i-au felicitat public pentru decizia luată… Ca ei ca prieteni, aflasera de mult chestia cu ”traditorre”…

Povestea de dragoste dintre fosta prezentatoare de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 11 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 7 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV.
Doar ca… Dana Grecu a mărturisit public  că a început un nou capitol în viaţa ei… fără tatăl copiilor, Bogdan Grecu.Fiecare cu „grecul „ei…

content-image

***

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.