FICA SECRETA A PRINTESEI DIANA!

FICA SECRETA A PRINTESEI DIANA!

0 777

Revista „Globe” prezintă, în exclusivitate, o poveste incredibilă: Prinţesa Diana a avut o fată secretă, care se numește Sarah, trăiește la New York și seamănă izbitor cu cea numită şi „prințesa inimilor”.

Conform acestei versiuni, Prinţul Charles și Diana nu au ştiut de existenţa ei. După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, așa încât Diana a fost supusă unui control de specialitate.

Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă recoltată de la Charles. Unul dintre medici a furat un asemenea ovul, l-a implantat soţiei sale și așa s-a născut Sarah, scrie agerpres.ro.

Dar povestea nu se termină aici! Considerând că este cazul să-și cunoască „sora”, Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în Statele Unite.

Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soția lui, Catherine, care ar fi fost impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.

În cel mai recent număr al său, „Globe” mai scrie că, la sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar ar fi refuzat categoric solicitarea acesteia de a face un test de paternitate. Deși întâlnirea fusese organizată în cel mai mare secret, el ar fi fost surprins de camerele de supraveghere, iar acum Casa Regală încearcă să împiedice difuzarea acelor imagini.

Sursa: agerpres.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.