Festivalul Stufstock, transmis in direct de TVR

Festivalul Stufstock, transmis in direct de TVR

0 71


Cei care in acest an nu pot fi prezenti la vama Veche, pentru a urmari live Festivalul Stufstock, au un motiv de bucurie: TVR 2 va transmite evenimentul in direct, Incepand din 16 august, in fiecare seara, la orele 22.


Concertele vor alterna cu reportaje din culise si ?interviuri.


Vineri, sambata si duminica, transmisia in direct a concertelelor va fi facuta in trei parti: de la orele 22.00, 23.15 si 0.30, dublate cu editii de reportaje si interviuri, programate la orele 23.00 si 0.15 sub titlul „Rasaritul …din culise”.


Vineri si sambata, transmisiile vor dura pana la ora 3.30 dimineata, in timp ce duminica, 19 august, legatura cu Vama Veche va lua sfarsit la ora 0.15.


Editia din acest an a festivalului reuneste mai multe genuri muzicale, de la hard rock, rock alternativ, heavy metal, punk si pana la funk, folk, jazz, blues, electro sau muzica ambientala. Vor concerta la Vama Veche peste 50 de artisti si trupe din strainatate si din Romania.


Programul transmisiunilor televizate de la concerte este dupa cum urmeaza: joi – Cradle of Filth, Last Hope, Coma, IPR, Altar, Luna Amara, Neurotica, Sunshine, Survolaj, vineri – Toy Dolls, Timpuri Noi, Zdob si Zdub, Oliver, Blazzaj, Byron, E.M.I.L., Zob, Alternosfera, ExNN, sambata – The Dandy Warhols, Phoenix, Deka Dens, Niste Baieti, Gandul Matei, KUMM, Klimt 1918, Travka, Grimus, duminica – Defunkt, Mircea Baniciu, Farfarello, Tuba Project, Fusion Core, Du-te vino, Trigon si BiMS.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.