Festivalul Primaverii la Codlea

Festivalul Primaverii la Codlea

0 55

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov impreuna cu Casa Municipala de Cultura Codlea, Primaria si Consiliul Local Codlea, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Brasov, organizeaza Festivalul Primaverii, eveniment care va avea loc la Codlea in perioada 11 – 13 aprilie 2008.
Festivalul Primaverii se doreste a fi o actiune cultural – artistica cu impact major asupra comunitatii si un factor polarizator pentru mesterii populari si artizani, precum si pentru producatorii si comerciantii de flori. Acest festival urmareste stimularea si promovarea tinerelor talente din comunitatea codleana si imprejurimi. Cu aceasta ocazie va avea loc un spectacol interactiv cu tinerele talente si o expozitie cu lucrari specifice Sarbatorii Pascale.

Spectacolele se vor desfasura dupa urmatorul program:
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri 11 aprilie, incepand cu ora 16.00, cu un spectacol sustinut de Fanfara din Codlea, Formatia de dans a Forumului German, Formatia “SIDERAL”, Ansamblul folcloric “MAGURA”, Formatia “SONOR”.
Sambata 12 aprilie, formatiile de copii din localitatile Fagaras, Zarnesti, Dumbravita, Halchiu, Ghimbav si Codlea va vor incanta cu muzica si dans popular incepand cu ora 15.00.De asemenea, pe scena vor urca si formatiile “ACCENT” si “ACCORD”.
Festivalul Primaverii se va incheia duminica 13 aprilie, incepand cu ora 15.00, in compania Tarafului “TARA BARSEI” condus de prof. Petrisor Varga, Ansamblului folcloric “MAGURA”, Formatia “DINAMIC”. Invitat special al evenimentului este solistul de muzica populara CRISTIAN POMOHACI.
Spectacolele se vor desfasura in centrul istoric al orasului Codlea.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.