Festivalul National Amprente, la a 3-a editie

Festivalul National Amprente, la a 3-a editie

0 612
Zece trupe de liceeni-actori vor intra in concurs, in acest weekend, pentru marele premiu al Festivalului National „Amprente“, destinat elevilor. Festivalul brasovean, gazduit de Centrul Cultural „Reduta“ se afla in acest an la cea de-a treia editie. Evenimentul este organizat de Trupa de teatru „Amprente“ a Colegiului de Stiinte „Grigore Antipa“ din Brasov, care va sustine si o reprezentatie, in afara concursului, cu piesa „Pisica Verde“ de Elise Wilk.
Trupa de teatru „Amprente“ a Colegiului de Stiinte „Grigore Antipa“ din Brasov, coordonata de profesoara Anca Bacanu, a repurtat numeroase succese pe scenele festivalurilor de profil. Teatrul de liceu a crescut foarte mult in ultimii ani in Romania, astfel ca cei care il practica se iau foarte in serios.
Experienta teatrului le-a schimbat tinerilor perspectivele: se gandesc sa devina actori profesionisti, asa cum marturisesc Bogdan Tulbure si Miruna Dobrota.
Conducerea scolii le incurajeaza talentul si daruirea, mai ales ca trupa a adus numeroase premii nationale colegiului.
In acest weekend, trupa brasoveana va juca pe scena Pisica Verde de Elise Wilk, in afara concursului. Alte zece trupe de liceeni-actori vor intra in concurs, in acest weekend, pentru marele premiu al Festivalului National „Amprente“, destinat elevilor. Festivalul brasovean, gazduit intre 27 si 29 martie de Centrul Cultural „Reduta“ se afla in acest an la cea de-a treia editie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.