Festivalul international Garofita Pietrei-Craiului 2009 la Brasov

Festivalul international Garofita Pietrei-Craiului 2009 la Brasov

0 165

Incepand de astazi si pana in data de 12 iulie Brasovul va gazdui Festivalul International al Artelor din Tarile Vecine Romaniei si din Balcani, festival numit „Garofita Pietrei Craiului”.
Festivalul, care va avea loc in Piata Sfatului, este un festival al multiculturalitatii unde vor fi prezente ansambluri folclorice din Ungaria, Bulgaria, Cipru, Polonia, Serbia, Slovenia, Macedonia si Romania.
Cea de-a treia editie a Festivalului International al Artelor din Tarile Vecine Romaniei si din Balcani „Garofita Pietrei Craiului” a devenit o traditie pentru Brasov si va debuta propriu-zis joi, 9 iulie, de la ora 17.00. Anul acesta vor participa ansamblurile folclorice din Ungaria, Bulgaria, Cipru, Polonia, Serbia, Slovenia, Macedonia si Romania. Fiecare ansamblu va prezenta traditi din tarile pe care le reprezinta. Scopul festivalului este de a valorifica patrimoniului cultural, traditia si expresiei orale a popoarelor vecine Romaniei si din Balcani, precum si integrarea culturii traditionale romanesti in spatiul european. Festivalul este organizat de Centrul Cultural „Reduta”, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov. Organizatorii evenimentului, Centrul Cultural „Reduta”, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale organizeaza cea de-a III-a editie a Festivalului International al Artelor din Tarile Vecine Romaniei si din Balcani – „Garofita Pietrei Craiului”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.