Festivalul de Muzica Tanara in Delta Dunarii

Festivalul de Muzica Tanara in Delta Dunarii

0 62

Incepand cu anul 2005, Fundatia Anonimul organizeaza in luna iulie la Sf. Gheorghe, in Delta Dunarii, Festivalul de Muzica Tanara „PROMETHEUS”. Festivalul se desfasoara in Camping „Delfinul”, un loc ideal pentru cei care iubesc muzica folk si au nostalgia vacantelor boeme, a plajelor nesfarsite si aproape pustii. Avand Delta, Dunarea si Marea Neagra inmanunchiate, energiile creatoare se reunesc sub egida unui Festival cu spirit tanar care doreste sa readuca in suflete poezia muzicii folk.


Anul acesta festivalul, ajuns la cea de-a treia editie, se va desfasura in perioada 11-22 iulie 2007. Festivalul se adreseaza tinerilor si este mai mult decat un concurs de muzica folk. „Prometheus” incearca stimularea exprimarii artistice functionand totodata ca o tabara de creatie unde se pot comunica si discuta opinii muzicale si se desfasoara workshopuri.


Festivalul de Muzica Tanara PROMETHEUS se deosebeste de restul festivalurilor prin modul de preselectie, modul de jurizare, prestatia concurentilor pe scena, durata de 11 zile de festival, conditiile pe care organizatorii le ofera celor 7 finalisti.


Cei mai buni concurenti vor fi invitati sa cante la Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, partea competitionala, care va avea loc in perioada 13 – 19 august 2007, unde vor fi invitati ziaristi de la cele mai importante publicatii si se va filma pentru televiziuni.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.