Festivalul “Cerbul Copiilor”, Sinaia 2007

Festivalul “Cerbul Copiilor”, Sinaia 2007

0 186

Asociatia “Agentia Internationala Rainbow Music” si Primaria orasului Sinaia organizeaza in perioada 31 mai – 2 iunie 2007 editia a II-a a Festivalului de muzica pop pentru copii CERBUL COPIILOR, cu participare internationala, Sinaia, Romania. Presedintele festivalului este Dan Dimitriu, iar presedinte de onoare actorul si cantaretul Alexandru Arsinel.


?


Promovarea muzicii de calitate


Festivalul este un concurs de interpretare si creatie ce-si propune sa scoata in evidenta munca si talentul copiilor care doresc sa devina artisti si promovarea de muzica romaneasca si internationala de calitate. Sinaia, sau „Perla Carpatilor” cum mai este numita, un oras de munte care si-a propus sa promoveze cultura romaneasca si, mai ales valorile autentice, cu o multime de atractii turistice, este o zona care poate oferi copiilor si adolescentilor cateva zile frumoase de neuitat.


Concursul se desfasoara pe trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-16 ani. Piesele interpretate de concurenti vor fi atat din repertoriul national, cat si international cu textul adecvat varstei concurentului.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.