Festival de muzica folk si rock la INALTIME

Festival de muzica folk si rock la INALTIME

0 227

Amatorii de senzatii tari, iubitorii muzica buna si filme de calitate, pasionati ai muntelui se vor reuni in perioada 1-5 septembrie 2010, la primul festival desfasurat la peste 1499 de metri altitudine, PADINA FEST.
Concret, evenimentul va reuni muzica, activitatile montane si filmul intr-un singur loc. Astfel, timp de 5 zile, Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii folk si rock, dar si al filmelor TIFF, al distractiei si al aventurii. Printre cei care vor canta si care au confirmat prezenta pana la aceasta ora, se numara: Suie Paparude, Les Elephants Bizzares, Omul cu Sobolani, Kumm, Toulouse Lautrec, Tapinarii, Emeric Imre, Titus Constantin, Eugen Avram, Monarchy, Camera 101, Pretoria ºi Micul Paris.
Intre doua concerte de calitate, iubitorii de munte si senzatii tari se vor putea delecta cu cateva activitatii interesante, ei putand lua parte la activitati de alpinism supravegheate de Salvamont. Un punct de atractie al evenimentului vor fi cu siguranta survolurile cu un balon cu aer cald deasupra masivului Bucegi.
O veste buna este ca accesul in cadrul festivalului este gratuit. Cei interesati sa participe ar trebui sa stie ca, in ceea ce priveste cazarea, pot alege intre a locui la cabanele din zona sau la cort, in camping-ul pus la dispozitie de catre organizatori si care este dotat cu tot ce este nevoie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.