Festival de magie in Romania

Festival de magie in Romania

0 96

Primul festival de magie din Romania „Houdini Magic Festival” va fi organizat, in perioada 17 – 19 septembrie, de Asociatia Teatrul de Magie, in parteneriat cu Teatrul de Comedie, informeaza un comunicat de presa remis joi AGERPRES. Potrivit organizatorilor, festivalul isi propune sa ofere publicul roman o incursiune in fascinanta lume a magiei, dezvaluind tainele unei culturi putin promovate in Romania, dar cu un mare impact asupra ratiunii si imaginatiei individului.
Timp de trei zile, in zona Smardan, Selari, Strada Franceza, Strada Sf. Dumitru si in incinta Teatrului de Comedie vor fi prezentate spectacole ce imbina arta magiei cu dansul, muzica si teatrul.
Spectatorii vor putea descoperi toate stilurile ce apartin artei magiei: de la Street Magie Show, in care magicienii interactioneaza cu trecatorii, la Underground Magic Show – spectacol de magie in cafenele, la Close-Up Magic, spectacole ce se vor desfasura in Sala Studio a Teatrului de Comedie si pana la Stage Magic Show, spectacole prezentate pe scena amplasata in fata Teatrului de Comedie, precum si in Sala Mare.
Un moment special in cadrul festivalului va fi reprezentat de concursul de magie, care se va desfasura cu usile inchise si in care tinerii magicieni de la Academia de Magie, dar si din alte orase ale tarii vor avea posibilitate de a se cunoaste si de a-si testa abilitatile in probele Micro Magie si Stage Magic.
Intrarea la toate spectacolele va fi libera, iar detalii privind programul vor putea fi gasite pe site-ul Teatrului de Magie www.teatruldemagie.ro si al Teatrului de Comedie http://www.comedie.ro.
Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.