Fertilizare «in vitro» la Brasov

Fertilizare «in vitro» la Brasov

0 103

Orasul nostru va beneficia de un centru special pentru cei care vor sa devina parinti si nu au posibilitatea sa obtina acest lucru pe cale naturala. Cuplurile infertile din Brasov se pot bucura acum de primul centru din regiune destinat procedurilor de diagnostic si tratament a fertilitatii, de la stimularea ovariana pana la crioprezervarea embrionilor.


??????????? Centrul va functiona in cadrul Clinicii Eva, care este singura maternitate privata din Brasov. Aici, va fi pusa in practica o tehnica in premiera nationala?: „Este vorba de diagnosticul pregenetic, care da posibilitatea verificarii embrionilor inainte de implantare, astfel incat sa fie evitate boli ereditare grave”, explica directorul clinicii Eva, dr. Aurel Ionel, medic primar obstetrica si ginecologie.


??????????? Centrul va fi vizitat o data pe luna de catre o echipa formata din medici greci condusi de conferentiarul universitar Nicolae Poiana, sef de sectie in cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei si Copilului – Spitalul Polizu din Bucuresti.


??????????? Costurile unei astfel de interventii pot ajunge pana la 2900 de euro, iar in Brasov sunt deja 36 de cupluri care s-au inscris pe lista de asteptare.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.