Ferrari isi deschide showroom in Romania

Ferrari isi deschide showroom in Romania

0 87

Ferrari, constructorul de automobile de lux va deschide, cel mai probabil in luna mai, primul showroom in Bucuresti. Anuntul a fost facut de catre organizatorii editiei din acest an a evenimentului Luxury Day.
Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se va intinde pe circa 5.000 metri patrati, complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii ale marcii auto.”Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari dar si o galerie de shopping de lux. Galeria este programata sa se deschida in ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor „, a declarat Oliver Petcu, managing parner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants.
In prezent exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an. Conform statisticilor, in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.