FERMA ANIMALELOR – VARIANTA ROMANEASCA?

FERMA ANIMALELOR – VARIANTA ROMANEASCA?

0 693

Dl Dragnea ne informeaza ca proiectul dinsului este primul de acest gen din Europa.Este rusinos ca acest proiect unic in Europa sa „apara” in Romania, una din tarile cele mai rau afectate de comunism. Este un proiect de lege inspirat de ideologia totalitara promovata de intelectuali occidentali,speriati de democratia dialogului si a confruntarii de idei , care nu au suferit nici odata persecutia ori suprimarea drepturilor lor din partea autoritatii politice.

Dl Dragnea se joaca cu focul
Daca compromite PSD-ul, e treaba lui, dar Romania nu are nevoie de o astfel de lege. Pentru dl Dragnea cuvintul este… o arma de distrugere in masa care trebuie confiscat de la oameni. Dl Dragnea doreste omogeneitate intelectuala.(!!)
Omul acesta, Liviu Dragnea ot Teleorman care n-a fost bănuit niciodată că a pierdut timpul prin biblioteci, repetă, fără să vrea, scene halucinante din romanele care prezentau metaforic viaţa în societăţile totalitare, cum sînt celebrele cărţi „1984” şi „Ferma animalelor” ale lui George Orwell Acolo libertatea oamenilor se limita la respectarea legilor aberante care îngrădeau orice libertate!Politician
 Apropo de biblioteci:
omul s-a dat rau in pepeni cand s-a apucat sa „faca”, in numele Guvernului, un fel de „proiect” candriu de REFORMA ADMINISTRATIV-TERITORIALA a tarii ! A facut intalniri, simpozioane, mese rotunde, a fost si in Polonia sa afle cum sta treaba acolo cu voevodatele, s-a bagat in vorba, ca Gheorghe-n tirg cand vinde oaia… De cînd a fost lăudat de PNL,cu speranţa Alinei Gorghiu ca „maele subaltern” il va trăda pe Ponta, probabil în schimbul achitării, Liviu Dragnea a început să practice politica frumoasă şi dulce”, a înţelegerii „prin spate” între toti adversarii politici, a păcii nationale, însă o face atît de lamentabil încît ai mereu impresia că joaca rolul unei  prostituate care condamnă sexul liber!
Proiectul de lege„impotriva defaimarii” înaintat de Liviu Dragnea ,este altceva. Adică exact înaintea începerii procesului în apel pe care-l are la ÎCCJ, arată că omul nostru este liniştit sau că are garanţia că totul se va termina cu bine, din moment ce, în asemenea momente, îi trec prin cap astfel de trăsnăi, cum este această „Lege împotriva defăimării sociale”, care vine la doar cîteva luni de cînd a fost promovată alta calamitate legislativa: „Legea 217/2015 antilegionară”!
Mulţi se vor întreba ce au în comun aceste legi.
În primul rînd, ambele restrîng dreptul la opinie şi, sub acoperirea unor bune intenţii, favorizează abuzurile, putînd duce la condamnarea unor oameni pentru opiniile lor!POL . ferma anim
În al doilea rînd, ambele legi conţin sancţiuni drastice, prima cu închisoarea, a doua cu amenzi uriaşe, pentru chestiuni interpretabile.
În al treilea rînd, în ambele legi sînt angrenate instituţii guvernamentale, ceea ce duce la suspiciunea că Puterea (oricare ar fi ea) le va putea folosi împotriva adversarilor….
Nenorocirea este ca semidoctul asta care si-a facut averea…  in „penumbra” a iesit deodata sub lumina reflectoarelor si atunci l-am vazut la ce-l duce mintea!
Ce conţine acest proiect fistichiu al lui Liviu Dragnea, despre care chiar iniţiatorul scrie în „expunerea de motive” este unicat în lume:   România ar fi primul (si probabil singurul…) stat membru al UE care ar promova acest model ! Dacă ar trebui să rezum această lege şuie, aş spune că ea… promovează toleranţa cu forţa, este un fel de „vă rog să fiţi civilizaţi că altfel vă ia mama dracu’, domnilor”! Era şi banc cu acest subiect, în care un golan îi mărturiseşte unui prieten…cum a salvat o fată de la viol. Foarte simplu, am convins-o, ca altfel…!
Exact aşa face Liviu Dragnea în Proiectul lui de lege!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.