Fenomenul „Elodia Ghinescu” a ajuns pe stadioane

Fenomenul „Elodia Ghinescu” a ajuns pe stadioane

0 99

Mediatizarea excesiva a cazului disparitiei avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, a facut ca si cei mai neinteresati romani sa fie la curent cu cazul. Nu se stie cat de benefic este acest lucru, insa se pare ca o parte a populatiei a ajuns sa faca haz de necaz si sa ironizeze personajele principale ale acestei epopee, Elodia Ghinescu si sotul ei, principalul suspect, Cristian Cioaca.


Cei care au dat tonul au fost membrii galeriei echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Dupa meciul disputat la Timisoara si pierdut de echipa favorita, membrii galeriei au strigat minute in sir „Oleee Oleee Oleee Olaaa Unde e Elodia?”, „Asasin, Cioaca Asasin” sau „Vino acasa, Elodia, vino acasa”. Apoi au continuat la meciul din Liga Campionilor cu Sevilla. Cand au avut aceleasi scandari. Apoi, la meciul cu Universitatea Craiova din Liga I, fanii au facut haz de necaz fata de numarul redus de spectatori si au strigat „Vino-n peluza, Elodia vino-n peluza”.


Cert este ca, vrand-nevrand, acest caz a ajuns unul foarte mediatizat si, tinand cont de spiritul de ironie cu care este inzestrat romanul, aceste manifestatii vor continua si in alte domenii. Pacat de membrii familiei avocatei care, dupa calvarul ce il traiesc de trei luni, acum sunt nevoitii sa sufere si la aceste ironii de prost gust si total „neindicate”.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.