Femina VIP 2007

Femina VIP 2007

0 198

Considerand ca organizatiile nonguvernamentale au un loc important in societate, ca activitatea comunitara si de voluntariat este esentiala pentru dezvoltarea societatii democratice, Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi din Brasov continua, in anul 2007, „Proiectul Femina Vip”.


Editia din acest an a competitiei “Femina VIP” a fost lansata oficial miercuri, 25 aprilie. Brasovencele care s-au remarcat in domeniul economic, educational, administrative, cultural, social si sportive pot deja sa se inscrie in cursa pentru marele trofeu. Editia 2007 a competiei celebreaza si 10 ani de existenta a Asociatiei Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi (AFAFCI) din Brasov.?


Evenimentul este organizat in colaborare cu Consiliul Judetean si Consiliul Local Brasov.


?


Premiile “Femina VIP”


Cererile de inscriere se pot depune pana la 22 octombrie si se pot obtine de pe site-ul www. feminavip.ro. Intre 23 octombrie si 4 noiembrie va avea loc jurizarea, urmand ca premiile sa fie decernate pe 30 noiembrie. Premiul „Femina Vip Brasov” este constituit din „Trofeul Femina Vip” – trofeu si diploma, precum si cate un premiu in valoare de 1.500 de lei pentru rezultate remarcabile in domeniul economic, cultural-artistic, sportiv, social, administratie, sanatate si educarea tinerei generatii.


Criteriile de selectie a candidatelor si a castigatoarelor vizeaza: contributia semnificativa in domeniul de activitate, finalizarea unei initiative in beneficiul comunitatii locale, activitatea unei societati comerciale/organizatii rentabile, crearea de noi locuri de munca, inovatie in tehnologie sau servicii, crearea unui suport material pentru grupuri/ persoane defavorizate, cariera de exceptie, recunoasterea statutului de personalitate si lider de opinie in comunitate, entuziasm, pasiune, talent si implicare.


?


Promovarea egalitatii de sanse


Proiectul „Femina Vip – Brasov” urmareste combaterea atitudinii de descurajare, de blazare si izolare, care caracterizeaza o buna parte dintre femeile comunitatii locale, stimularea dorintei de participare a acestora la dinamica societatii, schimbarea mentalitatii privind rolul si locul femeii in societatea contemporana romaneasca, capacitatii femeilor de a raspunde „provocarilor” actuale.


Proiectul se doreste a fi o dovada ca respectul fata de potentialul femeilor poate fi impus numai printr-o competitie directa, o astfel de abordare determinand deschiderea unor noi orizonturi pentru societate. Totodata, proiectul este expresia promovarii culturii egalitatii de sanse a femeii cu barbatul in beneficiul societatii.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.