Femeile se simt MAI frumoase la 30 de ani

Femeile se simt MAI frumoase la 30 de ani

0 55

Femeia atinge apogeul vietii ei sub toate aspectele atunci cand se apropie de varsta de 30 de ani. Acum este si momentul in care ea atinge maturitatea sexuala, se simte foarte bine in pielea ei, motiv pentru care femeile care au aceasta varsta sunt, intr-adevar, foarte frumoase pentru ca debordeaza de feminitate.
Conform unui studiu efectuat in Marea Britanie ale carui rezultate au fost publicate recent in Daily Mail, femeile au cea mai mare incredere in propria sexualitate in jurul varstei de 34 de ani.
Aproape 40% dintre femeile consultate in cadrul studiului au spus ca s-au simtit mai atractive ca oricand la aceasta varsta.
Majoritatea respondentelor au declarat ca, in jurul a 30 de ani, viata lor reprezenta un mix de incredere in sine derivat din experienta de viata, o viata sentimentala activa si placerea de a savura experiente culinare.
Varsta de 30 de ani are diferite valente pentru fiecare dintre noi, cel mai adesea, ea fiind asociata cu: stabilitatea emotionala si financiara, momentul ideal pentru a pune visurile in practica, clipa bilantului, sfarsitul tineretii si apusul vremurilor de “zburdalnicie”sau chiar iminenta izbucnire a unei crize personale.
Varsta de 30 de ani aduce cu ea maturitatea necesara pentru a avea suficienta incredere in sine ca sa te simti frumoasa.
Nu mai ai insomnii din cauza kilogramelor in plus, insa depui eforturi considerabile in a scapa de ele. Stii ca o femeie cu adevarat frumoasa este o femeie ingrijita, cocheta si care se simte frumoasa. Abordezi un stil vestimentar si comportamental care te caracterizeaza. Nu te compari cu alte femei pentru ca stii ca te-ai nascut unica.
Stabilitatea profesionala ce vine odata cu aumularea experientei este cu atat mai importanta. Este varsta la care femeile isi intemeiaza deja familii si apar si primii copilasi care le intregesc. Cu toate acestea, femeia este inca tanara si atragatoare si se are mare incredere in propriile forte, de unde si aceasta frumusete debordanta.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.