Femeile liberale au marsaluit impotriva cancerului de san

Femeile liberale au marsaluit impotriva cancerului de san

1 586

Cu ocazia Zilei Internationale de lupta impotriva cancerului de san, liberalele brasovene au organizat deja traditionalul mars de 1 octombrie. Doamnele si domnisoarele au marsaluit din fata Primariei, pe strada Republicii pana la Centrul Cultural Reduta si au impartit fundite cu semnul luptei impotriva cancerului de

Cu ocazia Zilei Internationale de lupta impotriva cancerului de san, liberalele brasovene au organizat deja traditionalul mars de 1 octombrie. Doamnele si domnisoarele au marsaluit din fata Primariei, pe strada Republicii pana la Centrul Cultural Reduta si au impartit fundite cu semnul luptei impotriva cancerului de san.
Evenimentul a fost plasat sub genericul ”PNL are grija de sanatatea ta” si s-a dorit a fi unul care sa transmita un mesaj de solidaritate cu femeile afectate de aceasta teribila boala.
Prin acest mars membrele organizatiei femeilor liberale au vrut sa atraga un semnal de alarma privind necesitatea preventiei in sanatate.
Actiunea organizata la nivel national, vine in intampinarea depunerii de catre PNL a proiectului Legii Preventiei in sanatate, o initiativa a femeilor liberale.
Pentru a marca aceasta zi mai multe cladiri din Brasov. dar si Cetatea Rasnov si Primaria Predeal, au fost iluminate joi seara in roz, culoarea simbol a luptei impotriva cancerului de san.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.