Femeie de Cartea Recordurilor

Femeie de Cartea Recordurilor

0 174

Dictionarele medicale – si nu numai – vor trebui sa includa, probabil, un nou cuvant: dodecapleti! Dodeca inseamna, cum se poate deduce din do si deca, doisprezece.
Asta pentru ca ceva pana acum ipotetic tinde sa devina realitate. Adica o femeie sa astepte nu mai putin de 12 copii!
Potrivit tabloidului britanic The Sun, femeia, o profesoara, a apelat la fertilizarea in-vitro dupa mai multe sarcini pierdute. Initial i s-a spus ca ar avea gemeni, insa, ca niciodata – deopotriva si pentru ea, dar si pentru medici – la un moment dat i s-au descoperit 12 fetusi, sase de sex masculin si sase de sex feminin.
Viitoarea mamica s-a aratat dornica sa nasca pe cale naturala, insa medicii au exclus aceasta solutie, caci femeia nu este nici catea si nici pisica sau scroafa, dupa fizic si port. De aceea vor recurge la o cezariana pentru a micsora pe cat posibil riscurile.
Nasterea va fi o premiera. Recordul actual ii apartine californiencei Nadya Suleiman, care a nascut opt copii sanatosi la inceputul acestui an.
Am auzit insa ca multe femei s-au aratat interesate de modul in care a pregatit-o, pentru insemintare, partenerul de iubire al viitoarei mame a dodecapletilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.