Femeia ranita grav in explozia de la moara nu mai pleaca in...

Femeia ranita grav in explozia de la moara nu mai pleaca in strainatate

0 389

In urma evolutiei starii sale de sanatate, familia pacientei a decis vineri dimineata sa nu o mai transfere. Barbatul care a ajuns la Graz in Austria si a decedat era intr-o stare mai grava, dupa ce i se complicasera problemele pulmonare

In urma evolutiei starii sale de sanatate, familia pacientei a decis vineri dimineata sa nu o mai transfere. Barbatul care a ajuns la Graz in Austria si a decedat era intr-o stare mai grava, dupa ce i se complicasera problemele pulmonare. Ceilalti trei pacienti care sunt in stare buna este posibil sa fie si externati saptamana viitoare.
In fiecare zi echipa medicala de la Tarapie Intensiva analizeaza starea pacientei care a suferit in urma exploziei. Starea ei este in continuare grava si mai ales imprevizibila, confirma dr. Daniela Neculoiu – manager Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov Riscurile transportului la un spital in strainatate exista si nu pot fi prevazute. Chiar dupa ce au sustinut initial ca doresc transferul in strainatate, rudele pacientei s-au razgandit, confirma dr. Daniela Neculoiu, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.
In ceea ce-l priveste pe barbatul de 46 de ani, care a fost transferat miercuri acesta a murit miercuri seara. Pacientul a ajuns viu la clinica din Ganz, Austria, dar a decedat la scurt timp. Ceilalti trei pacienti, care nu au ajuns la Terapie Intensiva, sunt in continuare in recuperare, fiind in afara oricarui pericol si este posibil sa fie externati saptamina viitoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.