Feldioara va avea rețele de apă și canalizare noi, din fonduri europene

Feldioara va avea rețele de apă și canalizare noi, din fonduri europene

0 132

Compania APA Brașov a inițiat „Proiectul regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Brașov / Regiunea Centru, în perioada 2014-2020”. Localitățile care vor beneficia de investiții prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare și a Programului Operațional de Dezvoltare Durabilă sunt: municipiile Brașov, Săcele, Codlea, orașele Rupea, Ghimbav, comunele Hoghiz, Prejmer, Hărman, Feldioara, Hălchiu, Sânpetru, Bod, Ungra și Homorod. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 250 de milioane de Euro.

Contractul de lucrări pentru localitatea Feldioara este deja în procedură de achiziție publică. Investițiile din fonduri europene vor însemna extinderi și reabilitări de rețele de apă, precum și extinderi de rețele de canalizare. Valoarea estimată pentru acestea este de 1,1 milioane de euro pentru rețelele de apă și de aproximativ 500.000 de euro, pentru cele de canalizare. Prețurile nu includ TVA.

Concret, prin implementarea acestui contract de lucrări, în localitatea Feldioara vor fi realizate următoarele:

Extindere rețea de apă, pe o lungime de 3,5 Km, pe străzile : Octavian Goga, Nicolae Iorga, 1 Mai, DN 13E, spre Hăghig, Gării, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga. M. Kogălniceanu, DN13, spre Sighișoara

Reabilitare rețea de apă, pe o lungime de 1,3 Km, pe străzile : Octavian Goga, DN 13, spre Sighișoara

Extindere rețea de canalizare, pe o lungime de 1,9 Km, pe străzile : Octavian Goga, Nicolae Iorga, 1 Mai, Monumentului

După atribuire, va fi comunicată data de începere a lucrărilor și valoarea exactă a contractului de lucrări, la standarde europene, pentru localitatea Feldioara.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.