„Fekete news”: „Trei muncitori români arestaţi la Paris, după ce au dat...

„Fekete news”: „Trei muncitori români arestaţi la Paris, după ce au dat foc Catedralei Notres Dame” cu un grătar… aprins pe acoperiş!?

0 126

Autorităţile… de-acolo spun că cei trei se îndeletniceau de fapt cu cerşitul şi cu furatul prin vecinătatea monumentului istoric, însă de câteva zile se angajaseră ca zilieri în echipele responsabile cu lucrările de restaurare ale turlei (cum se cede, avem si tzigani restauratori la Paris !!), doar pentru că îşi propuseseră să serbeze într-un mod mai puţin obişnuit ziua de naştere a unuia dintre ei, pregătind din timp momentul şi chiar transmiţând petrecerea printr-un live pe Facebook.

Cei trei ar fi fost reţinuţi de autorităţile franceze după ce au fost fotografiaţi 
(inclusiv sonor?) de mai mulţi turişti occidentali vigilenti, la închiderea programului de vizită, distrându-se cu manele, mici şi bere la pet în… vârful impozantului edificiu parizian!

Gestul a stârnit un scandal larg mediatizat de presa din Paris, (dar ascuns de presa pesedista!) fiind considerat de preşedintele  Macaron drept un veritabil atentat la fiinţa poporului francez: 
„Mă gândesc la toţi catolicii şi la toţi francezii, inclusiv islamici. Asemeni tuturor compatrioţilor noştri, alaturi de sotia mea sunt foarte trist în această seară să văd cum ţiganii români au reuşit să incendieze o parte din fiinţa noastră naţională! Ma gandesc încă, daca sa ma mai duc la SIBIU, la samitul lui Johan, sau nu…”

Speriat de emotia Primei Doamne de la Elisee, Ministrul de Interne ad interim a deschis o ancheta cu cei trei muncitori români în stare de arest, apoi a  sesizat Ambasada  şi i-a cerut procurorului general să preia cazul… Ca la ei nu se lucreaza direct, cu serei-ul!
Ați urmărit o stire „Fekete news”.

Viktor Pitigoi-Francois

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.