Federatia Asociatiilor de Proprietari, la Brasov

Federatia Asociatiilor de Proprietari, la Brasov

0 709

Costuri de administrare reduse si fonduri europene pentru termoizolare, spatii verzi sau supraveghere video la fiecare bloc. Sunt printre beneficiile de care se pot bucura asociatiile de proprietari daca se incriu in Federatia Asociatiilor de proprietari, recent constituita la Brasov

Costuri de administrare reduse si fonduri europene pentru termoizolare, spatii verzi sau supraveghere video la fiecare bloc. Sunt printre beneficiile de care se pot bucura asociatiile de proprietari daca se incriu in Federatia Asociatiilor de proprietari, recent constituita la Brasov.

Federatia Asociatiilor de Proprietari Brasov va reprezenta si apara drepturile si interesele membrilor sai in relatia cu autoritatile publice locale si centrale, dar si in relatia cu furnizorii de utilitati.

Federatia va avea si un Centrul de Consultanta si Consiliere care va deveni functional cel tarziu la data de 1 octombrie prin care asociatiile vor fi sprijinite in vederea reducerii cheltuielilor de administrare, costuri scazute care se vor regasi si in buzunarele locatarilor, spune Vasile Emil Martin – presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari Brasov.oameni

Cel mai important lucru este ca asociatiile care se vor inscrie in aceasta federatie vor putea beneficia de o serie de finantari nerambursabile – fonduri europene care sunt destinate organizatiilor neguvernamentale si care nu pot fi accesate direct de catre o asociatie de proprietari.

Problemele asociatiilor de proprietari sunt diverse dar majoritatea se pot rezolva prin federatie asa cum se intampla in alte orase municipii din tara.

Federatia pregateste in prezent un prim proiect pentru accesarea de fonduri americane sau norvegiene pentru promovarea imaginii federatiei prin care sa se dezvolte si spiritul civic al locatarilor brasoveni.

La nivelul municipiului Brasov sunt inscrise 1409 asociatii de proprietari.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.