Fecioara europarlamentara

Fecioara europarlamentara

0 206

Elena Basescu, cea cu mutra de fetita de cartier portuar, s-a hotarat, inca neoficial, sa candideze, din partea tineretului democrat-liberal, la europarlamentare, ca sa-si fatzaaie fundul, pe banii statului, prin Belgia, cu acel port multiubit de tac’su, Anvers.
„Impreuna cu colegii mei din organizatia de tineret am luat decizia de a candida la functia de europarlamentar. In acest sens am intreprins demersurile regulamentare pentru depunerea candidaturii din partea Organizatiei de Tineret a PD-L”
Normal, este organizatia a carei secretar general este.
Parca vad acel „impreuna cu colegii mei”. Aparand in navalnic costum de amazoana, cu arc, tolba cu sageti si crunta sulita, Lenuta graieste cam asa, ca de aia e fiica babacului: „Ba, prapaditilor, vedeti ca vreau in Europarlament. Babacu nu ma mai lasa sa ma joc pe aici ca am cam comis-o. Tineti-ma in brate daca vreti sa va mai iubeasca cineva, acolo sus, in Dealul Cotrocenilor.”
Elena Basscu a intrat la democrati abia dupa ce taticul a ajuns presedinte, adica in 2004. A facut salturi zgubilitice spre varful ierarhiei partidului, chiar daca babacul a sfatuit-o sa stea deoparte. Dar, daca tot se incapataneaza, sa o ia de jos, din administratia locala. Dar pe Elena Basescu o muscau mugurii ambitiei de fund, asa ca a luat-o pe scurtatura.
Elena Basescu adauga, sucind problema ca sa ne ameteasca, la fel cum se procedeaza pe soselele de centura: „In declaratiile mele anterioare precizam ca nu mi-am anuntat inca oficial intentia de a candida, nu ca nu voi candida. A fost o problema de nuanta, interpretata diferit de persoana care m-a intervievat… De altfel aceste declaratii respectau procedurile noastre interne de partid, care prevad acordul organizatiei in care activez, pentru orice candidatura, in interiorul sau in afara partidului. Abia dupa obtinerea acordului colegilor pot sa-mi anunt oficial intentia.”
Ai dreptate, Lenush, dar vezi sa nu imbraci chilotii pe dos!

Ca desert, va prezint cateva titluri in legatura cu acest pseudo-eveniment, care insa, pus in practica, va concura tiganiada romaneasca din Occident:
– Elena Basescu candideaza pentru Parlamentul European – titlu bland-neutru
– Elena Basescu candideaza cu fitze la Parlamentul European – titlu exprimand adevarul
– Elena Basescu nu vrea la Bruxelles – titlu izvorat din „interpretarea gresita” a miscarii buzitzelor ei.
– Udrea, despre cealalta Elena din PD-L: „Are potential pentru Parlamentul European” – de parca mosnegutii de pe acolo nu ar avea amantele lor rasate.
– Ana Birchall si Elena Basescu vor sa cucereasca Parlamentul European – uite pasarelele cum zboara in stol!

Aceasta Ana Birchall este intr-un fel echivalentul Elenei Basescu din ograda celuilalt mare ganditor al actualei coalitii. L-am numit pe Mircea Geoana.
Sa ne traiasca amazoanele sagetand Europa cu ce au la indemana, prin boschetul pe care scrie Romania!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.