FC Zarnesti isi masoara fortele cu Dinamo

FC Zarnesti isi masoara fortele cu Dinamo

0 83

Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti se afla in aceste zile in Poiana Brasov unde efectueaza un stagiu de pregatire la munte profitand de pauza competitionala din Liga I datorita meciurilor echipei nationale contra Ungariei si Olandei.

Astfel "cainii rosii" fac zilnic doua antrenamente specifice, dar vor juca si cateva meciuri amicale iar primul va avea loc joi contra echipei FC Zarnesti Desi initial Cornel Talnar antrenorul principal al bucurestenilor a anuntat ca si-ar fi dorit un amical in comapnia prim divizionarei FC Brasov, insa in cele din urma dinamovistii vor disputa joi,o partida de verificare contra echipei din liga a IV-a, FC Zarnesti.

Jocul se va disputa pe arena echipei brasovene, unde este posibil sa debuteze italianul Rullo, adus ca solutie pentru banda stanga a defensivei dinamoviste.

Din lotul bucurestenilor, lipsesc “motivate”, Grigore, Luchin, Nica, Rotariu, convocati la lotul national al Romaniei. Nici portarul Naumovschi nu este prezent in Poiana, fiind convocat la prima reprezentativa a Macedoniei.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.