FC Brasov vrea scape de cinci jucatori

FC Brasov vrea scape de cinci jucatori

0 94
Ioan Neculaie patronul formatiei FC Brasov a anuntat ca doreste sa se desparta de aproximativ cinci jucatori si sa promoveze in locul lor jucatori tineri din propria pepiniera, care sa ajute echipa in perioada returului de campionat.
In momentul de fata FC Brasov se situeaza pe pozitia a opta a clasamentului cu 26 de puncte acumulate pana in prezent si pare sa nu aiba nici un fel de emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Astfel, la intrarea in vacanta, oficialii brasoveni anuntasera ca din primavara vor incerca sa promoveze cat mai multi tineri din propria pepiniera. Astfel boss-ul brasovenilor a anuntat ca la prima echipa va fi adus portarul in varsta de 19 ani Florin Iacob, unul din numele in care conducatorii stegarilor isi pun mari sperante. Acesta a fost imprumutat in ultima jumatate de an la Unirea Tarlungeni, in Liga a III-a.
Surse din interiorul clubului au anuntat ca portarul Pedro Taborda, titularulu postului de portar in turul de campionat, va parasi echipa. Portughezul care in vara va împlini 35 de ani a avut o evolutie oscilanta in tricoul galben-negru, iar faptul ca are unul din salariile mari din lot cantareÅŸte mult in decizia pe care conducerea brasovenilor se pare ca a luat-o deja.
Pe langa Taborda, probabil vor mai pleca 4-5 jucatori care nu au confirmat in tur, in principal cei care desi au fost adusi pentru a se impune ca titulari, au fost mai mult rezerve sau chiar au prins lotul destul de rar.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.