FC Braşov Under 16, remiză albă, în turul semifinalei Ligii Elitelor

FC Braşov Under 16, remiză albă, în turul semifinalei Ligii Elitelor

0 28

Remiză albă pentru juniorii de Under 16 de la FC Braşov, în turul semifinalei de Liga Elitelor. Juniorii noştri au terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat acasă contra celor de la Universitatea Craiova.

După un meci de forţă, pe care jucătorii noştri l-ar fi putut câştiga pe final pleacă în deplasarea de la Craiova de pe picior de egalitate cu adversarul.

După o primă repriză jucată pe contre, în partea a doua a jocului braşovenii ar fi putut câştiga după două ocazii foarte mari, dintre care una în ultimul minut de joc. Prima ocazie a venit după un corner, acesta a fost finalizat cu un şut puţin peste poartă. Pe final, braşovenii au fost foarte aproape să marcheze un eurogol prin Manuel Răuţă care a şutat de la peste 25 de metri, însă mingea a căzut pe plasa porţii adverse. 

Un joc foarte bun făcut de ambele echipe. S-a jucat pe contre, multă risipă de energie, mult efort din partea băieților, îi felicităm. Dacă eram puțin atenți puteam să și câștigăm. Din păcate ne-a lipsit atacantul de forță din față care putea să facă diferența. La jocuri de genul ăsta o fază poate face diferența, un șut la poartă, o greșeală a adversarului poate face diferența. Per total mulțumit de tot ce au făcut băieții în tot acest campionat și încă odată îi felicităm. Mergem la Craiova cu gândul la victorie și la calificare. Noi credem în noi, avem șansa noastră, o jucăm până la capăt și vom munci pentru ea.”, a declarat Ionuţ Mitroi, antrenorul de la FC Braşov U16.

Am început un pic timid, este normal. Dar în schimb au avut o atitudine bună încă din prima repriză. Ne-a lipsit atacantul nostru, Sebi Racz, s-a văzut lipsa lui. Dar toţi au încercat şi au dat totul pe teren. În repriza a doua jucătorii noştri au făcut un meci foarte, foarte bun. I-au sufocat pe adversari, dar ne-a lipsit golul. Este bine, suntem acolo, vom avea un meci în care vom da mai mult decât în această zi şi sunt convins că ne vom califica în finală.”, a spus Marian Cristescu.

Pentru acest meci antrenorii braşoveni s-au bazat pe: Andrei Chiriac, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Robert Pandele, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Alexandru Sileanu, Robert Moroe, Bogdan Racz, Vlad Ciorîia şi Marco Popescu. Rezerve pentru acest meci a fost: Marco Tudose, Emre Sezer, Manuel Răuţă, Sebastian Popescu, David Lazăr, Gabriel Andron, Alexandru Vajoi, Claudiu Pătraşcu şi Mattia Galliano.  

Returul va avea loc sâmbăta viitoare, pe 14 mai, la Craiova.

În cealaltă semifinală, în meciul tur, Farul Constanţa a trecut cu 1-0 de Universitatea Cluj.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.