FC Brașov, trei puncte grele : 3-1, cu Dunărea Călărași

FC Brașov, trei puncte grele : 3-1, cu Dunărea Călărași

0 66

În etapa a 7-a a Ligii a doua de fotbal, FC Brașov a reușit o victorie importantă și a cules trei puncte grele, în lupta din campionat! Echipa brașoveană a trecut, cu 3-1, de Dunărea Călărași, prin golurile marcate de Roșu (min.35), Iurcu (min. 41) și Mihalcea (min. 78, penalty). Meciul a curs, în mare parte, în nota de dominare a echipei Brașovului, care, chiar dacă s-a văzut că mai are de pus la punct destule lucruri, a obținut un succes meritat. Totuși, nivelul tehnic al partidei nu a fost unul deosebit, poate și datorită lipsei de omogenitate a echipei brașovene, care a comis și destule erori, mai ales în defensivă. Odată cu trecerea etapelor, acest aspect ar putea fi estompat.

Echipa brașoveană a aduna 9 puncte în clasament și are golaveraj 8-12. Pentru FC Brașov urmează un meci greu, tot acasă, cu Steaua (vineri, 24 septembrie).

FC Brașov (galben-negru) a folosit următoarea echipă : Gârniță – Dumbravă, Gherghe, M. Burlacu, V. Constantin, Al. Sabău, I Roșu (El-Azzouzi), H. Popa (Mihalcea), Cheleș (Iorga), Iurcu, Negrean (Lascu).  Antrenor – Ilie Stan.

Alte rezultate din etapa a șaptea : Astra Giurgiu – Unirea Dej 0-2, FC Buzău – Metaloglobus 4-1, Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila 6-0, Unirea Constanța – Poli Iași 0-6.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.