FC Brasov si-a facut analiza pe 2012

FC Brasov si-a facut analiza pe 2012

0 104

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, isi face analiza sfarsitului de an si se pare ca iese pe plus la toate capitolele. Conducatorii si antrenorii echipei FC Brasov au aparut vineri, pentru ultima data in acest an, in fata presei, la o conferinta de final de an. Cu acest prilej, au realizat un bilant al sezonului recent incheiat.

Astfel, antrenorul Adi Szabo a declarat: “Consider ca la partidele pe care echipa le-a disputat ÅŸi pe care, ca antrenor, impreuna cu colegii mei, Nelu Naghi si Andrei Santa, le-am pregatit, achipa a avut evolutii bune. Acest lucru poate crea premisele unui viitor sezon, pe care il putem aborda cu incredere, sperand intr-o evolutie poate mai buna si, implicit, o clasare, pe un loc superior. In acelaÅŸi timp, nu putem sa nu regretam ultimul joc, in care nu am mai dovedit aceeasi putere de concentrare ca in alte meciuri si nu am mai acumulat nimic".

Ioan Stamatopol, director general FC Brasov: “Legat de turul campionatului si de cele două etape din retur, care s-au disputat, am fost convinsi ca nu va fi usor, tinand cont si de lotul cu care am pornit la drum. Mai mult, am avut dese schimbari de antrenori, lucru care, pe de-o parte, a daunat echipei, dar pe de alta parte, l-a scos in evidenta pe Adi Szabo. Oricum, cel putin in ultimele meciuri, echipa a crescut foarte mult si a jucat bine, tinand cont ca am invins Vasluiul, am facut egal cu Dinamo si am reusit sa batem Steaua si Rapid. Precizez ca vom continua cu Adi Szabo pe banca si vom gasi solutiile, ca el, desi nu are licenta, sa fie antrenor in continuare. De asemenea, dorim sa dam in continuare sanse de a juca tinerilor crescuti la clubul nostru, unii chiar de Adi Szabo”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.