,,Stegarii” au dat semnalul trezirii din letargie şi, chiar şi în condiţiile ,,burţii goale”, cuvântul de ordine în fotbalul românesc şi nu numai, au avut o tresărire de orgoliu la Chiajna, în disputa cu Viitorul. FC Brașov s-a impus cu 2-0, prin reuşitele lui Moraru şi Ţâră,ambele în prima repriză. Acest rezultat menţine şansele echipei de sub Tâmpa de a evita retrogradarea, însăsunt doar şansematematice,pentru că este greu de presupus că în ultima etapă Concordia Chiajna se va împiedica pe teren propriu în meciul cu Petrolul, o echipă care abia aşteaptă finalul stagiunii! Brașovenii vor juca miercuri, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, dar s-ar putea să fie meciul după care ambele echipe vor merge braţ la braţ în liga a doua.
În meciul cu Viitorul au jucat la FC Brașov: Mutu – Străuț, Novakovic, Goian, Novak – Marian Constantinescu (min. 83 Leko), Moraru, Zlomislic, Cristi Ganea (min.54 Liviu Ganea) – Aganovic – Țîră (65 Buga)
FC Braşov are acum 35 de puncte şi, pentru a evita impactul cu liga secundă, are nevoie de victorie cu Mediaş şi de înfrângerea Concordiei, acasă, cu Petrolul.
Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.