FC Brasov s-a intors cu toate punctele de la Iasi

FC Brasov s-a intors cu toate punctele de la Iasi

0 75
FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, a reusit sa invinga luni, in deplasare cu scorul de 2-1 (1-1), formatia CSMS Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I de fotbal.
Brasovenii confirma inca odata forma buna in care se alfa si se intoarce de la Iasi cu toate cele trei puncte puse in joc, reusind sa urce in clasament pe locul opt cu 41 de puncte.
Pentru CSMS Iasi a marcat Patulea in minutul 19, iar pentru FC Brasov au inscris Tatar in min 42 si Machado min. 79. Golul gazdelor a fost marcat de Patulea in min. 19, la o nesincronizare in aparare al brasovenilora dupa o centrare de la Moutinho Brasovenii au reusit sa egaleze in minutul 42 prin Tatar care a inscris printr-o lovitura de cap de la circa 11 metri.
Golul victoriei a fost marcat de Machado cu capul dup un corner executat de Paun .
 
CSMS Iasi: Irimia – Mitic, Al. CreÅ£u, Avramia, Mitrea (Badic '70) – Straton, Milea – Onofras (Herghelegiu '85), Moutinho (Cl. Ionescu '74), Tiganasu – Patulea.
Antrenor: Sorin Cartu
 
FC Brasov: D. Mutu – Velayos, Oltean, Cr. Munteanu (Morar '7), Cr. Ionescu – Machado, Madeira – Viveiros, Tatar, Dias (Paun '58) – Buga (Batin '69).
Antrenor: Adrian Szabo
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.