FC Brasov – lista finala a lotului pentru retur

FC Brasov – lista finala a lotului pentru retur

0 102
Adrian Szabo tehnicianul formatiei FC Brasov a afirmat ca gruparea sa a terminat campania de achizitii si este pregatita pentru plecarea in cel de-al doilea cantonament cel din Antalya (Turcia).
"Prin materializarea acestor transferuri consider ca am ajuns la o echilibrare din punct de vedere valoric a lotului, cu dubluri pe toate posturile. Ideea este ca orice jucator din lotul actual sa fie pregatit permanent ca atunci cand se va apela la serviciile sale sa nu se simta nici un regres in jocul echipei. In acelasi timp, confirmarea jucatorilor pe posturi si intinerirea lotului vor face ca pe viitor sa nu mai fie nevoie de o sumedenie de transferuri in fiecare pauza competitionala", a declarat antrenorul Adrian Szabo.
Legat de acest subiect, directorul general al lui FC Brasov, Ioan Stamatopol, este de parere ca "echipa va castiga si in planul omogenitatii, iar pe viitor atentia noastra spre centrul de copii si juniori si echipa a doua vor fi la fel de sporita".
FC Brasov a incheiat campania de achizitii din aceasta iarna, lotul pentru returul editiei 2012-2013 al Ligii 1 fiind definitivat. Conducerea "stegarilor" a ales sa renunte la jucatorii care nu au convins pana acum sau la cei ale caror posturi erau bine acoperite oricum.
Astfel, lotul "galben-negrilor" pentru acest retur este urmatorul: Andrei Marinescu (CS Severin), Daniel Mutu, Bogdan Cauca (junior) – portari; Javier Velayos, Alexandru Vagner (FCM Tg. Mures), Ricardo Machado, Sergiu Oltean (FC Bihor), Cristian Munteanu, Radu Barbu, Cristian Ionescu, Daniel Dumbrava (FC Brasov II) – fundasi; Nuno Viveiros, Rares Enceanu, Bruno Madeira, Alexandru Mateiu, Serban Moraru, Davide Dias (FC Vaslui), Robert Iakab (FC Brasov II), Iulian Popa, Daniel Tatar (CSU Vointa Sibiu) – mijlocasi; Mugurel Buga, Paul Batin, Georgian Paun, Frank Wiafe Danquah (FC Chabab – Olanda), Ayhan Guclu (FC Evian TG) – atacanti.
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.