FC Brasov la prima si ultima victorie din Antalya

FC Brasov la prima si ultima victorie din Antalya

0 93

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, a reusit in sfarsit prima victorie din stagiului de pregatire din Antalya in ultimul joc al acestuia, 1-0 (0-0) cu danezii de la Sonderjyske, locul 10 in prima liga daneza. Meciul disputat luni, a fost unul aprig disputat cu o echipa masiva care a preferat un joc in forta si acre a pus de cateva ori in dificultate apararea noastra, mai ales in repriza secunda. Totusi, "stegarii" au controlat in mare parte partida, chiar daca in prima repriza nu si-au creat decat o ocazie de gol prin varful de atac Danquah, insa sutul acestuia a fost retinut de portarul advers. Mai putem sa notam si faptul ca, tot in prima repriza, la o faza de atac a jucatorilor nostri atacantul Ayhan a fost oprit prin fault, insa arbitrul a preferat sa lase jocul sa continue. In actul secund a picat si unicul gol al meciului, realizat de Danquah, in min. 52 al partidei, la o faza in care acesta a patruns in careu pe partea stanga si a sutat la poarta, iar goalkeeper-ul danez a incercat fara succes sa respinga mingea.

Antrenorul Adrian Szabo a utilizat urmatoarea formula de echipa pentru acest joc: Marinescu (min. 46 Mutu, min.67 Cauca) – Vagner, Barbu, Moraru, Dumbrava – Enceanu (min.60 Andrei), Iakab, Mateiu (min.46 Centiu), Tatar (min.46 Dirstar) – Ayhan, Danquah.

La finalul jocului si al acestui stagiu de pregatire tehnicianul "galben-negrilor", Adrian Szabo a punctat: "Am incheiat o perioada de pregatire solicitanta si consider ca scopul pe care ni l-am propus a fost atins in acest cantonament. Nu am urmarit neaparat rezultatele in acest stagiu, fara ca asta sa sune ca o scuza pentru faptul ca am inregistrat o singura victorie aici. Am venit in Turcia sa ne pregatim pentru campionat si speram din tot sufletul ca masura muncii noastre si a valorii jucatorilor sa fie data in campionat, acolo unde conteaza cu adevarat rezultatele. Despre ultima partida, cea cu danezii de la Sonderjyske, pot spune ca a fost una viu dispuatata, in compania unui adversar puternic, reprezentant al fotbalului nordic, in care noi ne-am achitat in marea majoritate a timpului bine de sarcinile de joc".

Cristinel Stavaru

 

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.