FC Braşov joacă şi de Paşte!

FC Braşov joacă şi de Paşte!

0 626
La sfârşitul acestei săptămâni, FC Braşov dispută pe teren propriu două partide decisive pentru îndeplinirea obiectivului, acela de a rămâne în prima ligă. Este vorba despre partidele cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Botoşani. Antrenorul echipei braşovene, croatul Lokica spune că presiunea este pe umerii elevilor săi şi consideră că va fi dificil ca FC Braşov să treacă favorabil de aceste meciuri, dar elevii lui vor face tot posibilul :  ,,Urmează, în doar trei zile, două meciuri importante pentru noi.
Momentan, ne gândim doar la partida cu Ceahlăul și ne concentrăm doar pe acest duel. Nu este ușor, dar avem jucători cu experiență, care pot face față în asemenea condiții. Ceahlăul nu este o echipă rea. Sunt acolo câțiva fotbaliști buni, rapizi. Toată presiunea este pe noi, suntem obligați să câștigăm.
După cum a arătat partida de la Chiajna, din etapa trecută, ne putem declara mulțumiți că am câștigat un punct. Suntem pe un drum bun, în grafic pentru îndeplinirea obiectivului. Nu ne interesează nimic altceva, în afară de rezultat. Normal, pentru spectatori e bine să vadă un fotbal frumos, spectaculos, dar în acest moment noi avem nevoie de puncte. Cu siguranță nu va fi ușor să jucăm două partide cu miză mare în doar trei zile, dar vom face tot ce putem pentru a câștiga aceste jocuri
Meciurile cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Botoşani se vor disputa joi, 9 aprilie (ora 17,00) respectiv, duminică, 12 aprilie (ora 17,00).
Înaintea acestei partide, FC Braşov se află pe locul 11, cu 28 de puncte.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.