FC Braşov învinsă de Astra Giurgiu, într-un meci amical

FC Braşov învinsă de Astra Giurgiu, într-un meci amical

0 520
Pe stadoinul ICIM , din Braşov s-a disputat sâmbătă o partidă amicală, între FC Braşov şi Astra Giurgiu. Meciul a fost perfectat, pentru a asigura continuitatea în pregătire, în această perioadă de întrerupere a campionatului Ligii I, datorită meciului echipei naţionale cu Insulele Feroe.
Pe un teren greu, din cauza ploii care a căzut fără încetare, Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Ioniţă(min.40) şi Budescu (min.90, din penalti). Ca şi când problemele de la FC Braşov nu ar fi şi aşa multe şi complexe, în acest meci nu mai puţin de trei jucători au suferit accidentări.
Cea mai serioasă este a lui Aganovic, care a devenit indisponibil pentru mai multă vreme şi, oricum, va rata meciul oficial următor, cel de la Chiajna. Ceilalţi doi jucători accidentaţi sunt Cristi Ganea şi Zomislic, care însă ar putea fi recuperaţi până etapa viitoare.
,, Sunt dezamăgit de modul în care a jucat echipa în acest meci. Chiar dacă a fost un meci amical, eu mă aşteptam la mai multă implicare din partea jucătorilor.
Sunt îngrijorat, pentru că am terminat meciul cu trei jucători accidentaţi”, a declarat antrenorul Lokica, la finalul meciului cu Astra.
FC Brasov: Iacob (46 Mutu)- Moraru, Novakovic, Goian (min.55 Leko), Cristi Ganea (min.73 Petriş) – Zlomislic, Juric (60 Santos) – Ciocîlteu (min. 70 L. Ganea), Bencun, Aganovic (min.44 Barna) – Marian Constantinescu (min.46 Boţia)
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.