FC Brasov invinsa categoric de Sahtior Donetk

FC Brasov invinsa categoric de Sahtior Donetk

0 89
FC Brasov la a carei timona se afla antrenorul Adrian Szabo, a intrat in "stop cardiac" in cantonamentul din Antalaya (Turcia), acolo unde efectueaza un stagiu de pregatire, fiind invinsi fara drept de apel de catre gruparea lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.
Duminica brasovenii au disputat cel mai important meci al stagiului de pregatire din Antalya, insa a pierdut de o maniera categorica in fata lui Sahtior Donetk (0-3), echipa care lupta pentru accederea in sferturile Ligii Campionilor cu Borussia Dortumnd.
Pentru ucrainieni au marcat Alan Patric (min.1), Costa (min.45) si Eduardo (min.73). Despre ucrainieni trebuie sa mai mentionam faptul ca Mircea Lucescu a decis sa foloseasca doua echipe distincte pentru fiecare dintre cele doua reprize ale partidei, insa nu au lipsit jucatori ca Pyatov, Chygrynsky, Rat, Fernandinho, Costa, Rakitsky, Srna, Maicon sau Eduardo.
"Stegarii" au incercat sa se ridice la nivelul mult mai valorosului sau adversar insa reusitele jucatorilor nostri in aceasta partida au fost timide.
Totusi, in minutul 4 al partidei Cristi Ionescu l-a lansat foarte bine in adancime pe Batin, dar varful nostru de atac a irosit oportunitatea creata.
Adrian Szabo a mizat pentru acest meci pe urmatoarea echipa: Mutu (min.46, Marinescu) – Velayos (min.87, Vagner), Oltean (min.46, Machado), Cr. Munteanu (min. 87, Barbu), Cr. Ionescu (min. 76, Dumbrava) – Viveiros (min.62, Tatar), Madeira (min.46, Mateiu), Dias (min. 78, Moraru), Paun (min. 46, I. Popa) – Buga (min.78, Enceanu), Batin (min.87, Ayhan).
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.