FC Braşov înfruntă hiata rănită a ,,cîinilor roşii”

FC Braşov înfruntă hiata rănită a ,,cîinilor roşii”

0 739
Etapa a 23-aa Ligii I de fotbal aduce sub Tâmpa o echipă rănită, cea a ,,câinilor roşii”, care îşi ling încă rănile, după corecţia usturătoare din meciul cu Chiajna (0-3). Meciul FC Braşov- Dinamo este foarte important pentru Dinamo, care vreasă facă uitată înfrângerea din etapaanterioară, dar şi pentru FC Braşov, care are nevoie de puncte, pentru a se menţine deasupra liniei retrogradării…
Antrenorul croat al ,,stegarilor”,Vjekoslav Lokica  a declarat înaintea acestei partide : „Ştim că ne aşteaptă un meci dificil cu Dinamo. Am văzut mai multe meciuri ale lor şi pot spune că au o echipă puternică, au jucători cu calitate, dar, normal că echipa are şi puncte slabe.
Pentru noi este foarte important să cîştigăm cele trei puncte, pentru a putea apoi pregăti în linişte următoarele jocuri. Sîntem pregătiţi pentru acest meci Pentru a ne salva ne mai trebuie cam 18 puncte din cele etape.
Cu 41-42 de puncte ne salvăm. Nu este uşor, pentru că presiunea este foarte mare. Pentru mine, importante sînt punctele şi cu toţii trebuie să ne gândim doar să adunăm punctele de care avem nevoie pentru a rămîne în prima Ligă”.
În meciul cu Dinamo, la FC Braşov nu vor putea evolua Novak şi Liviu Ganea, ambii nerefăcuţi.. Meciul FC Braşov – Dinamo se va disputa sîmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul Tineretului.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.