FC Braşov înfruntă Concordia, pe ,,sinteticul” de la Chiajna

FC Braşov înfruntă Concordia, pe ,,sinteticul” de la Chiajna

0 509
După consumarea perioadei de înterupere a campionatului, Liga I îşi reia parcursul, odată cu disputarea etapei a 24-a.  Duminică, FC Braşov va evolua la Chiajna, unde va trebui să facă faţă, în primul rând, multiplelor probleme de lot, legate de accidentări.
Cu toate acestea,  antrenorul „stegarilor”, croatul Vjekoslav Lokica, este optimist : „ Nu va fi uşor, mai ales că meciul de va juca pe un teren sintetic Meciul de la Chiajna este unul foarte important, mai ales că întîlnim un adversar direct în lupta pentru evitarea retrogradării. Avem mai multe probleme de lot pentru acest meci, dar vom face tot ce putem pentru a obţine un rezultat pozitiv. Cred că şi un punct la Chiajna ne-ar ajuta.
Ştiu că la Concordia sînt mai mulţi fotbalişti care în tur au fost la Braşov, Grigorie, Vagner, Bruno Madeira, iar, de cîteva zile şi portarul Andrei Marinescu se antrenează cu ei. Cei de la Chiajna au toate datele despre echipa noastră, dar şi noi îi cunoaştem. Respect orice echipă din Liga I, deci şi Concordia Chiajna, dar nu îmi este frică de nici un meci
 Meciul Concordia Chiajna – FC Braşov se va disputa duminică, 5 aprilie, de la ora 15.30.
Înaintea acestui meci, FC Braşov ocupă locul 10 în clasament, cu 27 de puncte.
 
Dorin Duşa
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.